
Ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ την πάπρικα, το σκόρδο, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Μεταφέρουμε 1 κ.σ. από τη μαρινάδα σε ένα δεύτερο μπολ, το καλύπτουμε και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε ξανά.
Φοράμε γάντια, κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές φέτες και το μεταφέρουμε στο μπολ με τη μαρινάδα.
Προσθέτουμε το ξινόγαλο και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
Καλύπτουμε το μπολ με διάφανη μεμβράνη και το μεταφέρουμε στο ψυγείο για 12-24 ώρες.
Προσθέτουμε στο μπολ με τη μαρινάδα που κρατήσαμε στην άκρη, το αλεύρι, το κορν φλάουρ και το μπέικιν πάουντερ, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Τοποθετούμε ένα wok ή ένα βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ηλιέλαιο.
Αφαιρούμε το κοτόπουλο από το ψυγείο, το στραγγίζουμε και κρατάμε τη μαρινάδα.
Ρίχνουμε σε ένα ταψί το μείγμα με το αλεύρι και 1 κ.σ. από τη μαρινάδα του κοτόπουλου, και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στο ταψί και ανακατεύουμε ώστε να παναριστεί.
Ρίχνουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι και τηγανίζουμε για 4-5 λεπτά. Αν είναι μικρό το γουόκ, τηγανίζουμε σε 2 δόσεις.
Στρώνουμε απορροφητικό χαρτί κουζίνας σε μια πιατέλα.
Αποσύρουμε το γουόκ ή το τηγάνι από τη φωτιά και μεταφέρουμε το κοτόπουλο με μια τρυπητή κουτάλα στην πιατέλα με το απορροφητικό χαρτί.
Πηγή: stereanews.gr