Χαλκίδα: Σε μια κατάμεστη αίθουσα τα Stereabasket Awards 2022

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα, πραγματοποιήθηκαν στις αρχές της εβδομάδας  με απόλυτη επιτυχία τα Stereabasket Awards 2022.

Η 6η κατά σειρά εκδήλωση είχε και φέτος υψηλούς προσκεκλημένους, καθώς έδωσαν το παρών ο Γιώργος Πρίντεζης, που αποθεώθηκε από το κοινό, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος, ο Χαλκιδέος προπονητής Χρήστος Μαρμαρινός και οι δημοσιογράφοι Γιάννης Ντεντόπουλος και Κώστας Σωτηρίου.

Απουσίαζε ο επί σειρά ετών πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γ. Βασιλακόπουλος εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος που προέκυψε, όπως και ο Γιώργος Συρίγος λόγω ενός κυκλοφοριακού ”εμφράγματος” στην Αθήνα που τον εγκλώβισε και δεν πρόλαβε να παρευρεθεί.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση, ο βουλευτής Ευβοίας Αθ. Ζεμπίλης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, η Δήμαρχος Χαλκίδας Έλενα Βάκα, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Κελαϊδίτης και Ηλίας Μπουρμάς, η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΤ Μαρία Νίκα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλκιδέων κ.α.

Η εκδήλωση ξεκίνησε όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, με την απονομή του βραβείου ήθους ”Ραφαήλ Σκεμπές” που φέτος δόθηκε στον Παναγιώτη Τζαβέλλα που συγκίνησε το Πανελλήνιο με τη συμμετοχή του πέρυσι σε αγώνα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής με τον Ερμή Σχηματαρίου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του προέδρου της ΕΟΚ κ. Βαγγέλη Λιόλιου από  τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό και τον καλύτερο νέο παίκτη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Κωνσταντίνο Χαντζή του Πρωτέα Σχηματαρίου.

Σειρά πήρε ο Χαλκιδέος προπονητής Χρήστος Μαρμαρινός που τιμήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη.

Ακολούθησε η βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη από τη Δήμαρχο Χαλκίδας Έλενα Βάκα, για να προκληθεί “σεισμός” στο Συνεδριακό κέντρο από τα χειροκροτήματα!

Αμέσως μετά τη βράβευση του Γιώργου Πρίντεζη, ακολούθησε 20λεπτη συζήτηση του ίδιου με τους Γιάννη Ντεντόπουλο, Κώστα Σωτηρίου και Χρήστο Μαρμαρινό, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, καθώς ακούστηκαν γεγονότα που για τον περισσότερο κόσμο ήταν άγνωστα.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου το 2002, που ανέβηκε τότε αήττητη στη Γ’ Εθνική, την οποία έκαναν η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΤ, ενώ εκ μέρους της ομάδας μίλησαν ο τότε πρόεδρος Γιώργος Γιαννάκης, ο προπονητής Σωτήρης Γερμανός και ο Σωτήρης Κώνστας ως εκπρόσωπος των παικτών.

Ακολούθησε η βράβευση στη μνήμη του Φίλιππου Συρίγου, με το βραβείο να παραλαμβάνει ο επί σειρά ετών άμεσος συνεργάτης του

Η συνέχεια δόθηκε με το β’ μέρος της εκδήλωσης και τις βραβεύσεις για όσους διακρίθηκαν στα περσινά πρωταθλήματα.

Τιμήθηκαν κατά σειρά:

  • Ως καλύτερη ομάδα της περσινής σεζόν ο Λοκρός Αταλάντης, με το βραβείο να απονέμει ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΑΓΕΧ Χρήστος Χρήστου στον Γιώργο Μάτο.
  • Ο Χρήστος Μωραϊτης, ως καλύτερος προπονητής της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.
  • Η βράβευση του mvp της Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Άγγ. Μάτος) καθώς επίσης και της καλύτερης πεντάδας (Μάτος Αγγ., Θωμάς, Μάτος Αν., Σταύρου, Στεφάνου).
  • Η βράβευση του mvp rising star της Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Χαντζής) καθώς επίσης και της καλύτερης πεντάδας (Χαντζής, Μπόγρης, Μολές, Τούτουζας, Κικίδης).
  • Ο Απόστολος Καραμπιτσάκος, ως καλύτερος διαιτητής της αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
  • Ο Απόστολος Αναστασίου, ως καλύτερος προπονητής των τμημάτων υποδομής, που οδήγησε τον Κάδμο στην 6η θέση στην Ελλάδα στην κατηγορία εφήβων.
  • Η καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας παίδων που αποτελούνταν από τους: Χαντζή(Πρωτέα Σχηματαρίου), Χαλάτση (Πρωτέα Σχηματαρίου), Χαρίλα (Έσπερο Λαμίας), Μολέ (Γ.Σ. Ιτέας), Δεμερτζή (ΑΕΕΠ Χαλκίδας).
  • Η καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας εφήβων την οποία απάρτιζαν οι: Μπόγρης (Κάδμος), Μάρκου (ΑΓΕ Χαλκίδας), Μπότσης (Κάδμος), Τούτουζας (Κάδμος), Σταματίου (Απόλλων Χαλκίδας).
  • Η καλύτερη πεντάδα της κατηγορίας κορασίδων με τις: Λαμπάκη (Α.Ε. Ν. Αρτάκης), Σαμαντά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας),  Λαγούδη (ΓΑΣ Βασιλικού), Σγουρομάλλη (ΓΑΣ Άμφισσας), Χουλιαρά (ΑΕΕΠ Χαλκίδας).
  • Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή στην κατηγορία Νεανίδων με τις: Χαντζή (Πρωτέας Σχηματαρίου), Υφαντή (Έσπερος Λαμίας), Νικόλα (Πρωτέας Σχηματαρίου), Καραηλιά (ΓΑΣ Άμφισσας) και  Μπάτσαρη (Κάδμος).

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Εντυπωσίασε το περίπτερο των εταιριών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη foodexpo2023

Με κοινό περίπτερο που δημιουργήθηκε από 17 εταιρίες-Μέλη, συνολικής έκτασης 610 τ.μ., ενιαία σηματοδότηση και με χρώμα το χαρακτηριστικό μπλε της Πρωτοβουλίας, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ  ΜΑΣ είχε...

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Α/Κ Τατοΐου και Πύρνας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Lemon: Η παράσταση – εμπειρία επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το πολυταξιδεμένο Lemon, η θεατρική παράσταση – εμπειρία που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14.000 θεατές, γιορτάζει πέντε χρόνια ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα! Μετά...

Καταργήθηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ένα ταξίδι στον χρόνο πριν… 2,5 χιλιάδες χρόνια είναι πλέον εφικτό!

Κι αν τώρα σας έλεγα ότι το πιο μακρινό ταξίδι που μπορείτε να κάνετε είναι… στην Αθήνα του 415 προ Χριστού(!) και η αφετηρία...