ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας -Το Πρόγραμμα των διαδρομών

Η «καρδιά» της ποδηλασίας χτυπά ξανά στη χώρα μας, με την αναβίωση του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»  που ξεκινάει από την Κρήτη την Τετάρτη 27 Απριλίου και ολοκληρώνεται στα Ιωάννινα την 1η Μαΐου 2022.

Ο αγώνας εντάσσεται στο φετινό καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) και θα συμμετάσχουν 147 αστέρες της ποδηλασίας από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες. Η διοργάνωση θα αναδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο και τα πανέμορφα τοπία της χώρας.

Κατά τη διάρκεια 5 ημερών θα πραγματοποιηθούν 5 αγωνιστικές διαδρομές (ΕΤΑΠ) σε πόλεις όλης της Ελλάδας, ενώ οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συνολικά οι αθλητές θα περάσουν από 28 πόλεις, διανύοντας συνολική απόσταση 858,6 χιλιομέτρων.

Οι 5 διαδρομές (ΕΤΑΠ) που θα πραγματοποιηθούν είναι:

1o ΕΤΑΠ, 27/4, Ηράκλειο-Χανιά: Η διαδρομή θα αναδείξει την ομορφιά του κρητικού τοπίου, περνώντας από τα Λευκά Όρη (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/1o-etap)

2o ΕΤΑΠ, 28/4 ΟΑΚΑ-ΙΤΕΑ: Η δεύτερη διαδρομή ξεκινά από το ΟΑΚΑ και καταλήγει στο λιμάνι της Ιτέας (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/2o-etap).

3o ΕΤΑΠ, 29/4 Δελφοί-Καρδίτσα: Η διαδρομή ξεκινά από τους Δελφούς (συγκεκριμένα το Χρισσό) και καταλήγει στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/3o-etap).

4o ΕΤΑΠ, 30/04 Καρδίτσα-Λάρισα: Η τέταρτη διαδρομή θα φέρει τους αθλητές αντιμέτωπους με 35 “δύσκολα” χιλιόμετρα (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/4o-etap).

5o ΕΤΑΠ, 01/05 Καλαμπάκα-Ιωάννινα: Στην τελευταία διαδρομή πέραν της ανακοίνωσης του νικητή, θα υπάρξει πέρασμα από το υψηλότερο σημείο του αγώνα (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/5o-etap).

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας στη Χαλκίδα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2×18μ. Ανδρών Γυναικών Ολυμπιακού...

Δώρο Χριστουγέννων: Πόσα χρήματα δικαιούνται οι εργαζόμενοι – Πότε πληρώνεται

Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν μέσα στον μήνα όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης...

Ξεκινάει, αύριο, η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα»

Αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ξεκινάει η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα» ενώ ως ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων ορίζεται η 31η...

Το μυστικό του Ηνίοχου των Δελφών μέσα από την ακτινογραφία του

Πώς ήταν η αληθινή εικόνα του Ηνίοχου στο Ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς; Το χαλκινο άγαλμα αποκαλύπτεται με την συμβολή νέων τεχνολογιών. Τα μυστικά ενός από...

“Νύχτα θα έρθουμε κι εμείς”-ΥΠΕΘΑ-ΕΑΒ προετοιμάζουν τα νέα ελληνικά επιθετικά drone

Πράγματα και θαύματα αποκαλύπτει επίσημη έκθεση της ΕΑΒ για τα πεπραγμένα της εταιρείας, ειδικά στο κομμάτι το προγραμμάτων που είναι σε ισχύ, και αφορούν ελληνικής...