ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας -Το Πρόγραμμα των διαδρομών

Η «καρδιά» της ποδηλασίας χτυπά ξανά στη χώρα μας, με την αναβίωση του «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»  που ξεκινάει από την Κρήτη την Τετάρτη 27 Απριλίου και ολοκληρώνεται στα Ιωάννινα την 1η Μαΐου 2022.

Ο αγώνας εντάσσεται στο φετινό καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (UCI) και θα συμμετάσχουν 147 αστέρες της ποδηλασίας από 20 επαγγελματικές και 2 εθνικές ομάδες. Η διοργάνωση θα αναδείξει σε παγκόσμιο επίπεδο και τα πανέμορφα τοπία της χώρας.

Κατά τη διάρκεια 5 ημερών θα πραγματοποιηθούν 5 αγωνιστικές διαδρομές (ΕΤΑΠ) σε πόλεις όλης της Ελλάδας, ενώ οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συνολικά οι αθλητές θα περάσουν από 28 πόλεις, διανύοντας συνολική απόσταση 858,6 χιλιομέτρων.

Οι 5 διαδρομές (ΕΤΑΠ) που θα πραγματοποιηθούν είναι:

1o ΕΤΑΠ, 27/4, Ηράκλειο-Χανιά: Η διαδρομή θα αναδείξει την ομορφιά του κρητικού τοπίου, περνώντας από τα Λευκά Όρη (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/1o-etap)

2o ΕΤΑΠ, 28/4 ΟΑΚΑ-ΙΤΕΑ: Η δεύτερη διαδρομή ξεκινά από το ΟΑΚΑ και καταλήγει στο λιμάνι της Ιτέας (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/2o-etap).

3o ΕΤΑΠ, 29/4 Δελφοί-Καρδίτσα: Η διαδρομή ξεκινά από τους Δελφούς (συγκεκριμένα το Χρισσό) και καταλήγει στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/3o-etap).

4o ΕΤΑΠ, 30/04 Καρδίτσα-Λάρισα: Η τέταρτη διαδρομή θα φέρει τους αθλητές αντιμέτωπους με 35 “δύσκολα” χιλιόμετρα (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/4o-etap).

5o ΕΤΑΠ, 01/05 Καλαμπάκα-Ιωάννινα: Στην τελευταία διαδρομή πέραν της ανακοίνωσης του νικητή, θα υπάρξει πέρασμα από το υψηλότερο σημείο του αγώνα (https://www.hellas-tour.gr/portal/el/diadromi/5o-etap).

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Χρήστος Σταϊκούρας: Δέκα πρωτοβουλίες που καθιστούν την Ελλάδα «παίκτη» θετικής μνημόνευσης

Τις δέκα δέσμες πολιτικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατά τους πρώτους τρεις μήνες της διακυβέρνησης παρουσίασε ο Υπουργός Υποδομών...

Οι 5G ευκαιρίες και προκλήσεις για την Ελλάδα στο 5G Conference Southeastern Europe 2023

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσιάσεις case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και συζητήσεις για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που φέρνουν τα δίκτυα...

«Φωτογραφικές Συναντήσεις» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Έτοιμα τα νέα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε Καναπίτσα, Κάνηθο και Ν. Αρτάκη

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Oικονομική προσφορά για αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

Μία οικονομική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη», η οποία υποβλήθηκε από την εταιρεία INMO PARCK INVEST ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...