
Στην εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη, Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1 βγήκε σήμερα ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την φυλάκιση του πελάτη του.
Έπειτα από τα πρώτα πέντε λεπτά, και ενώ είχαν ξεκινήσει να τίθενται ερωτήσεις από την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε πως δεν γίνεται να μιλήσει παραπάνω και τους προέτρεψε να τους ξανακαλέσουν σε 15′ γιατί πρέπει να ετοιμαστεί.
Τον λόγο αμέσως πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος επέμεινε στα ερωτήματα, με τον κ. Κούγια να κλείνει στα “μούτρα” του παρουσιαστή το τηλέφωνο. Και ενώ αρχικά, ο κ. Παπαδάκης αντιμετώπισε με χιούμορ την αντίδραση του Αλέξη Κούγια πριν κλείσει το τηλέφωνο, λέγοντας “Είσαστε ο Αλέξης Κούγιας; Γιατί στην αρχή με τη φωνή σας δεν σας γνώρισα”, όμως στην συνέχεια και μετά το κλείσιμο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του.
Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά, όταν στριμωχνόσαστε, αν στριμώχνεστε, να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει. Με κάλυψε το κλείσιμο του τηλεφώνου εμένα… Σας ευχαριστώ που κλείσατε το τηλέφωνο γιατί εμένα μου δώσατε την εντύπωση ότι δεν θέλατε να ακούσετε τα υπόλοιπα ερωτήματα» είπε έξω φρενών ο Γιώργος Παπαδάκης.
Πηγή: stereanews.gr