Η πρόεδρος του Συνδέσμου Πνευματικής και Κοινωνικής Δραστηριότητας «Χρυσή Τομή» στην Κερατέα, Σοφία Συρίγου, μάς φτιάχνει μια συνταγή της μητέρας της, γεμιστές φλογέρες με λουκούμι και καρύδια.
Κόβουμε πρώτα τα φύλλα κρούστας κατά μήκος σε φαρδιές λωρίδες.
Τις βουτυρώνουμε γενναιόδωρα.
Πλάθουμε μικρού μεγέθους λουκούμια, οποιασδήποτε γεύσης θέλουμε, σε λεπτά μπαστουνάκια.
Το μέγεθός τους πρέπει να είναι περίπου όσο το του μικρού μας δαχτύλου.
Τυλίγουμε 1-2 λουκουμάκια, μαζί με κοπανισμένη καρυδόψιχα, σε ρολό, μέσα σε μια λωρίδα από φύλλο κρούστας.
για να μην βγει έξω η γέμιση, φέρνουμε τις πλαϊνές άκρες του φύλλου προς τα μέσα, καθώς τυλίγουμε το ρολό.
Προτιμάμε απλό φύλλο κρούστας για πίτες ή το λεπτότερο φύλλο κρούστας για γλυκά
Τα σφηνάκια τζίντζερ είναι ροφήματα με έντονη γεύση χυμού τζίντζερ. Έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή τα τελευταία χρόνια για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες....
Ειδικότερα τα ευρήματα της έρευνας έχουν ως εξής:
Το 54,3% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι δεν αγοράζει προϊόντα που ανήκουν στο καλάθι, ενώ όσοι δήλωσαν ότι...
Το ΥΠΕΝ στέκεται αρωγός στη προσπάθεια των Ελληνικών Δήμων να επιτύχουν την κλιματική τους ουδετερότητα και παράλληλα να μπορέσουν να θωρακιστούν από τις επιπτώσεις της...
Ένα μικρό twist και το κακάο μετατρέπεται σε ένα σούπερ δυναμωτικό ρόφημα
Με λίγο ζεστό κακάο με κουρκουμά, κανέλα και βανίλια και σίγουρα οι χειμωνιάτικες μέρες...
Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr