
Προθερμαίνουμε τον φούρνος τους 180ο C στον αέρα.
Χωρίζουμε προσεκτικά τα ασπράδια από τους κρόκους.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα ασπράδια, το αλάτι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει μαρέγκα.
Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους.
Σε ένα μπολ βάζουμε την άχνη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και βάζουμε μέσα τα στερεά υλικά αφού τα περάσουμε από σίτα. Ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα για να μην πέσει ο όγκος του μείγματος Βουτυρώνουμε ένα ταψί 36×28 εκ. απλώνουμε λαδόκολλα και βάζουμε μέσα όλο το μείγμα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
Πηγή: stereanews.gr