Η ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου

Τη θλίψη της για τον θάνατο του δημοσιογράφο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών μετά από «μάχη» με τον καρκίνο εκφράζει η ΕΣΗΕΑ.

Η κηδεία του όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση θα γίνει την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, στις 13.30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον συνάδελφο δημοσιογράφο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ, σε ηλικία 56 ετών, ύστερα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1989 στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της ΕΡΑ4, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε πολλά ΜΜΕ όπως στις εφημερίδες «Δημοκρατικός Λόγος», «Επενδυτής», «Αναγνώστης», «Κέρδος», «Αξία», στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 961» και στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΤ2.

Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου ήταν ένας καταξιωμένος συνάδελφος, με βαθιά γνώση του οικονομικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ και με μεγάλη εμπειρία, με αποτέλεσμα σύντομα να ανελιχθεί σε επιτελικές θέσεις των Μέσων Ενημέρωσης, από όπου υπηρέτησε μαχητικά τη δημοσιογραφία. Διετέλεσε Διευθυντής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Capital.gr» και της εφημερίδας «Κεφάλαιο» ενώ από το 2020 ήταν Διευθυντής της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας «Insider.gr» του ομίλου Liquid Media.

Έχαιρε μεγάλης εκτίμησης των συνεργατών του, δημοσιογράφων και εκδοτών, αλλά και της οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας. Ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου είχε ακόμη να δώσει πολλά και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του, ιδιαιτέρως την πολυαγαπημένη κόρη του Χρυσάνθη και τον αδελφό του, επίσης συνάδελφο Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον αποχαιρετά στο τελευταίο ταξίδι.

Η κηδεία του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου θα γίνει την Πέμπτη, 9 Μαρτίου, στις 13:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Πηγή: newsbeast

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Οικονόμου: Το 2019 παραλάβαμε το 18% του έργου των σιδηροδρόμων και το φτάσαμε στο 75%

«Οι συνθήκες, τα αίτια που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών είναι πολλά, δεν γεννήθηκαν χθες, είναι στο παρελθόν. Συναντήθηκαν ανθρώπινα λάθη και διαχρονικές παθογένειες»,...

Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά τη Μαρία Κάλλας

Καθώς το 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει την...

ΕΤΕ: Ξεχώρισε το ελληνικό επιχειρείν στην Ευρώπη το 2022

Εντυπωσιακή καταγράφεται η πορεία του ελληνικού επιχειρείν τη χρονιά που μας πέρασε, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του με πρωτιές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο νέο...

ΥΠΤΠ: Σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση ασφάλειας σε όλη τη χώρα

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Τάραξε τα «στάσιμα νερά» το 53ο Πανελλήνιο Δημοσιογραφικό Συνέδριο

Με επιτυχημένη διοργάνωση στις 17-19 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου δημοσιογράφοι – σύνεδροι και εισηγητές ανέλυσαν, συζήτησαν και πρότειναν λύσεις ώστε, σε σημαντικά και επίκαιρα...