Η TEKA Systems A.E. ολοκλήρωσε την εφαρμογή συστήματος SAP ERP στην εταιρεία Daufood Greece

H TEKA Systems Α.Ε, Gold Partner της SAP στην Ελλάδα αλλά και πρωτοπόρος στην εφαρμογή λύσεων αυτοματισμού στη βιομηχανία με παρουσία και έργα σε όλον τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένα ακόμη έργο παραμετροποίησης SAP, αυτή τη φορά για λογαριασμό της πολυεθνικής Daufood που διαχειρίζεται την Domino’s Pizza σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το έργο περιλάμβανε την εφαρμογή και την κάλυψη μέσω του SAP ERP του συνόλου  δραστηριοτήτων της εταιρείας Daufood, καθώς και την κάλυψη του συνόλου των απαιτήσεων που ισχύουν για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ως πολυεθνική εταιρεία, η Domino’s Pizza εφαρμόζει και συμμορφώνεται με την τοπική φορολογική νομοθεσία. Η TEKA Systems ανέλαβε το έργο της συμμόρφωσης με την Ελληνική φορολογική νομοθεσία και τους κανόνες που διέπουν τη Daufood στην Ελλάδα. Το έργο εκτελέστηκε με επιτυχία και εντός  του ορισμένου χρονικού πλαισίου, τα υποσυστήματα που χρησιμοποιήθηκαν αφορούν την Οικονομική Διαχείριση, την Ελεγκτική, τις Πωλήσεις και Διανομή, τη Διαχείριση Αποθηκών και Υλικών, τον Προγραμματισμό Παραγωγής και τον Ποιοτικό Έλεγχο.

Το έργο υλοποιήθηκε και παραδόθηκε και είναι σε πλήρη λειτουργία το 2021, για το σύνολο της δραστηριότητας της Daufood στην Ελλάδα.

Με την εφαρμογή του SAP ERP, η Daufood Greece εναρμονίστηκε με τις αρχές και τις διαδικασίες που εφαρμόζει η Daufood διεθνώς, ενώ παράλληλα τυποποίησε τις διαδικασίες λειτουργίας της. Επιπλέον απέκτησε σε πραγματικό χρόνο δομημένη πληροφόρηση για τις καθημερινές κινήσεις σε όλα τα σημεία διανομής και παραγωγής που δραστηριοποιείται.

Πέραν της ανωτέρω υλοποίησης και εφαρμογής του συστήματος SAP ERP στην Daufood, η TEKA Systems προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης στην λειτουργία του συστήματος. Έχει δε ήδη αναλάβει την υλοποίηση του έργου για την διαχείριση των ηλεκτρονικών βιβλίων (MyData) μέσω του SAP προς την ΑΑΔΕ.

Σχετικό Video https://youtu.be/wInpMZL7OOM

Σχετικά με την εταιρεία Daufood Greece / Domino Pizza

H ιστορία της Daufood ξεκινάει το 2015 ενώ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Master Franchisee της Domino’s Pizza στον κόσμο αφού διαχειρίζεται τα δικαιώματα του brand σε 14 χώρες. Ως διεθνής μάρκα, η Domino’s Pizza έχει παρουσία σε 90 χώρες. Στην Ελλάδα η εταιρεία (https://www.dominos.gr/corporate/) σήμερα διαθέτει 43 καταστήματα, τόσο εταιρικά όσο και franchised καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της φρέσκιας ζύμης και logistics στο Βιομηχανικό πάρκο των Άνω Λιοσίων.

Στην Ελλάδα η Domino Pizza ξεκίνησε τον Μάιο του 1996 παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ανάπτυξη κατά την διάρκεια της οποίας επενδύει διαρκώς στην νέα τεχνολογία, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της online παραγγελίας στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.dominos.gr

Σχετικά με την εταιρεία TEKA Systems A.E.

Η ΤΕΚΑ Systems Α.Ε. έχει ιδρυθεί το 1997 με σκοπό την παροχή λύσεων αυτοματισμού στη βιομηχανία καθώς και στον σχεδιασμό – υλοποίηση και υποστήριξη συστημάτων ERP από την SAP. Διαθέτει εκτεταμένη γνώση – εμπειρία και εξειδίκευση στον σχεδιασμό – υλοποίηση και υποστήριξη συστημάτων SAP στους τομείς της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, του εμπορίου, των τροφίμων,  της εφοδιαστικής αλυσίδας, της υγείας και των φαρμάκων καθώς και άλλων πολλών δραστηριοτήτων. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 250 έργα SAP μεγάλης κλίμακας σε 20 χώρες και υποστηρίζει πάνω από 15.000 χρήστες SAP. Ως κορυφαίος πάροχος συμβουλευτικών υπηρεσιών SAP στην Ελλάδα, μπορεί και προσφέρει μοντέλα σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης για το λογισμικό SAP προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tekasystems.gr

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Γιόγκα, χαλάρωση, Εύβοια

Τα yoga retreats και τα ταξίδια ευεξίας γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή όχι μόνο για τους φανατικούς της γιόγκα, αλλά και για όσους θέλουν...

Οι Θανάσης & Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο 9th RIVER PARTY Ελάτειας

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας διοργανώνει και φέτος, στις 12 & 13 Αυγούστου, στο Αλωνάκι – Πλατάνια, στην Ελάτεια, το διήμερο Φεστιβάλ – River Party,...

Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» 2022: Μουσικό σχήμα “Οι Λούστροι”

Οι ημέρες που διανύσαμε ήταν πολύ δύσκολες για τους ανθρώπους της περιοχής, λόγω των πυρκαγιών. Ευτυχώς το χειρότερο σενάριο απετράπη. Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον...

Καλαμπάκα: Πόλη της Τρούφας-Έγινε δεκτή η πρόταση του Μουσείου Μανιταριών 

Μία ιδιαίτερα σημαντική απόφαση για την περιοχή έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μετεώρων και μάλιστα σχεδόν  ομόφωνα (μειοψήφισαν δύο). Η απόφαση αφορά την ονομασία της...

Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης-Κολυμβητές από 14 χώρες στήριξαν τη Β. Εύβοια

Η ιστορική κολυμβητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης επέστρεψε δυναμικά για 3η συνεχή χρονιά, στις 1-3 Ιουλίου 2022, στο Αρτεμίσιο, δίνοντας την ευκαιρία σε...