Η TEKA Systems A.E. ολοκλήρωσε την εφαρμογή συστήματος SAP ERP στην εταιρεία Daufood Greece

H TEKA Systems Α.Ε, Gold Partner της SAP στην Ελλάδα αλλά και πρωτοπόρος στην εφαρμογή λύσεων αυτοματισμού στη βιομηχανία με παρουσία και έργα σε όλον τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένα ακόμη έργο παραμετροποίησης SAP, αυτή τη φορά για λογαριασμό της πολυεθνικής Daufood που διαχειρίζεται την Domino’s Pizza σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το έργο περιλάμβανε την εφαρμογή και την κάλυψη μέσω του SAP ERP του συνόλου  δραστηριοτήτων της εταιρείας Daufood, καθώς και την κάλυψη του συνόλου των απαιτήσεων που ισχύουν για τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Ως πολυεθνική εταιρεία, η Domino’s Pizza εφαρμόζει και συμμορφώνεται με την τοπική φορολογική νομοθεσία. Η TEKA Systems ανέλαβε το έργο της συμμόρφωσης με την Ελληνική φορολογική νομοθεσία και τους κανόνες που διέπουν τη Daufood στην Ελλάδα. Το έργο εκτελέστηκε με επιτυχία και εντός  του ορισμένου χρονικού πλαισίου, τα υποσυστήματα που χρησιμοποιήθηκαν αφορούν την Οικονομική Διαχείριση, την Ελεγκτική, τις Πωλήσεις και Διανομή, τη Διαχείριση Αποθηκών και Υλικών, τον Προγραμματισμό Παραγωγής και τον Ποιοτικό Έλεγχο.

Το έργο υλοποιήθηκε και παραδόθηκε και είναι σε πλήρη λειτουργία το 2021, για το σύνολο της δραστηριότητας της Daufood στην Ελλάδα.

Με την εφαρμογή του SAP ERP, η Daufood Greece εναρμονίστηκε με τις αρχές και τις διαδικασίες που εφαρμόζει η Daufood διεθνώς, ενώ παράλληλα τυποποίησε τις διαδικασίες λειτουργίας της. Επιπλέον απέκτησε σε πραγματικό χρόνο δομημένη πληροφόρηση για τις καθημερινές κινήσεις σε όλα τα σημεία διανομής και παραγωγής που δραστηριοποιείται.

Πέραν της ανωτέρω υλοποίησης και εφαρμογής του συστήματος SAP ERP στην Daufood, η TEKA Systems προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης στην λειτουργία του συστήματος. Έχει δε ήδη αναλάβει την υλοποίηση του έργου για την διαχείριση των ηλεκτρονικών βιβλίων (MyData) μέσω του SAP προς την ΑΑΔΕ.

Σχετικό Video https://youtu.be/wInpMZL7OOM

Σχετικά με την εταιρεία Daufood Greece / Domino Pizza

H ιστορία της Daufood ξεκινάει το 2015 ενώ είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Master Franchisee της Domino’s Pizza στον κόσμο αφού διαχειρίζεται τα δικαιώματα του brand σε 14 χώρες. Ως διεθνής μάρκα, η Domino’s Pizza έχει παρουσία σε 90 χώρες. Στην Ελλάδα η εταιρεία (https://www.dominos.gr/corporate/) σήμερα διαθέτει 43 καταστήματα, τόσο εταιρικά όσο και franchised καθώς και μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της φρέσκιας ζύμης και logistics στο Βιομηχανικό πάρκο των Άνω Λιοσίων.

Στην Ελλάδα η Domino Pizza ξεκίνησε τον Μάιο του 1996 παρουσιάζοντας μια εντυπωσιακή ανάπτυξη κατά την διάρκεια της οποίας επενδύει διαρκώς στην νέα τεχνολογία, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της online παραγγελίας στους πελάτες της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.dominos.gr

Σχετικά με την εταιρεία TEKA Systems A.E.

Η ΤΕΚΑ Systems Α.Ε. έχει ιδρυθεί το 1997 με σκοπό την παροχή λύσεων αυτοματισμού στη βιομηχανία καθώς και στον σχεδιασμό – υλοποίηση και υποστήριξη συστημάτων ERP από την SAP. Διαθέτει εκτεταμένη γνώση – εμπειρία και εξειδίκευση στον σχεδιασμό – υλοποίηση και υποστήριξη συστημάτων SAP στους τομείς της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, του εμπορίου, των τροφίμων,  της εφοδιαστικής αλυσίδας, της υγείας και των φαρμάκων καθώς και άλλων πολλών δραστηριοτήτων. Έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πάνω από 250 έργα SAP μεγάλης κλίμακας σε 20 χώρες και υποστηρίζει πάνω από 15.000 χρήστες SAP. Ως κορυφαίος πάροχος συμβουλευτικών υπηρεσιών SAP στην Ελλάδα, μπορεί και προσφέρει μοντέλα σχεδιασμού – υλοποίησης και υποστήριξης για το λογισμικό SAP προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tekasystems.gr

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας στη Χαλκίδα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ., διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου 2×18μ. Ανδρών Γυναικών Ολυμπιακού...

Δώρο Χριστουγέννων: Πόσα χρήματα δικαιούνται οι εργαζόμενοι – Πότε πληρώνεται

Δώρο Χριστουγέννων θα πάρουν μέσα στον μήνα όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης...

Ξεκινάει, αύριο, η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα»

Αύριο, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, ξεκινάει η υποβολή προτάσεων στο πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης «Νέα Βιομηχανικά Πάρκα» ενώ ως ημερομηνία λήξης υποβολής προτάσεων ορίζεται η 31η...

Το μυστικό του Ηνίοχου των Δελφών μέσα από την ακτινογραφία του

Πώς ήταν η αληθινή εικόνα του Ηνίοχου στο Ιερό του Απόλλωνα στους Δελφούς; Το χαλκινο άγαλμα αποκαλύπτεται με την συμβολή νέων τεχνολογιών. Τα μυστικά ενός από...

“Νύχτα θα έρθουμε κι εμείς”-ΥΠΕΘΑ-ΕΑΒ προετοιμάζουν τα νέα ελληνικά επιθετικά drone

Πράγματα και θαύματα αποκαλύπτει επίσημη έκθεση της ΕΑΒ για τα πεπραγμένα της εταιρείας, ειδικά στο κομμάτι το προγραμμάτων που είναι σε ισχύ, και αφορούν ελληνικής...