
Από το νέο του ρόλο ως Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας του Ομίλου INTRAKAT, ο Γιώργος Τσαπρούνης θα έχει τη συνολική εποπτεία του τομέα επικοινωνίας όλων των εταιρειών που ανήκουν στον όμιλο. Σημειώνεται επίσης ότι η κα. Ιωάννα Παπαβασιλείου παραμένει υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της INTRAKAT.
Ο Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας, στον οποίο εργάζεται εδώ και τρεις δεκαετίες. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994, ανέλαβε καθήκοντα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ. Τον Δεκέμβριο του 2000 προσελήφθη στη STET Hellas ως sponsorship manager και τον Ιανουάριο του 2003 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ το 2007 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Corporate Affairs Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.
Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου RMIT της Αυστραλίας στους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.
«Οι εταιρικές σχέσεις και η εταιρική επικοινωνία αποτελούν καταλύτη στη νέα εποχή που οραματιζόμαστε για τις εταιρείες του Ομίλου μας και είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος, με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρνει από έναν κλάδο ιδιαίτερα δυναμικό και ανταγωνιστικό, θα συμβάλλει με επιτυχία στους εταιρικούς μας στόχους» δήλωσε ο Αλέξανδρος Εξάρχου, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT, καλοσωρίζοντας τον κ. Τσαπρούνη.
Πηγή: stereanews.gr