Junior IBU Cup: Καλές εμφανίσεις και υποσχέσεις από Χαραλαμπίδου, Μέτσιο και Γάστη

Η Εθνική ομάδα εφήβων διάθλου ολοκλήρωσε με επιτυχία  την πρώτη της αποστολή, στο Πρωτάθλημα – Junior IBU Cup, που διεξήχθη στο Μαρτέλο της Ιταλίας, από την περασμένη Παρασκευή έως και το Σάββατο (18/12), αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι Έλληνες χιονοδρόμοι διαθλητές συμμετείχαν σε πέντε αγωνίσματα με τη νεάνιδα Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου να έχει την καλύτερη παρουσία, στον αγώνα των 4,5 χλμ. όπου η Δραμινή αθλήτρια τερμάτισε στην 54η θέση με χρόνο 16:35.8 και 2 άστοχες βολές.

Στην κατηγορία των εφήβων ο Κωνσταντίνος Μέτσιος είχε την καλύτερη επίδοση παίρνοντας την 91η θέση στο αγώνισμα των 10 χλμ. με χρόνο 32:20.5 και 3 άστοχες βολές.

Αξιοσημείωτη είναι η 17η θέση στο αγώνισμα του SMR με την Κωνσταντίνα Χαραλαμπίδου και τον Αθανάσιο Γάστη να κάνουν πολύ καλό αγώνα και να πετυχαίνουν την καλύτερη επίδοση Ελλήνων αθλητών στο συγκεκριμένο αγωνιστικό θεσμό.

Τέλος, μετά από την πρώτη σειρά των αγώνων, η χώρας μας βρίσκεται στην 15η και 25η θέση στην γενική κατάταξη της παγκόσμιας λίστας των κατηγοριών νεανίδων και εφήβων αντίστοιχα. Αυτές είναι και οι καλύτερες θέσεις που είχε μέχρι σήμερα η χώρα μας, δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται αλλά και ότι οι νεαροί διαθλητές μας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι επόμενες διεθνείς υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι στα JIC3 και JOECH που θα διεξαχθούν στο Hochfilzen της Αυστρίας και Pokjuka της Σλοβενίας από τις 10 έως και 20 Ιανουαρίου 2022.

Στα αλπικά – 6ες θέσεις για Αβεστά και Παλάντζα

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τελευταίων ημερών, για τους Έλληνες χιονοδρόμους των αλπικών περιλάμβανε συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες στα βαλκάνια και στην κεντρική Ευρώπη.

Ο Γιάννης Αντωνίου συμμετείχε στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης του Ευρωπαϊκού Κυπέλλλο στη Val di Fassa της Ιταλίας, χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα του.

Στο διεθνή αγώνα της Johorina (Βοσνία) συμμετείχαν στην τεχνική κατάβαση Έλληνες χιονοδρόμοι με τον Δημήτρη Ασβεστά, να κάνει την καλύτερη επίδοση της καριέρας του: με συνολικό χρόνο 1:43.23 τερματίζοντας 6ος κερδίζοντας 87,61 βαθμούς FIS. Στις γυναίκες η Ραφαϊλία Παλάντζα κατετάγη επίσης 6η, συνεχίζοντας να βελτιώνει τη διεθνή βαθμολογία της.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Η επόμενη μέρα για την Intrakat μετά την είσοδο των εφοπλιστών

«H είσοδος των εφοπλιστών Μπάκου – Καϋμενάκη – Εξάρχου στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ με όπλο την ρευστότητα θα επιτρέψει στον κατασκευαστικό Όμιλο να υλοποιήσει ένα φιλόδοξο...

Σύσκεψη Σ.Π.Ο.Α.Κ για τον Κορινθιακό Κόλπο

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Σ.Π.Ο.Α.Κ. που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 στην αίθουσα του Πνευματικού Ενοριακού Κέντρου Δερβενίου (Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης), προσκλήθηκαν...

Νέο Aloma Brownie Stracciatella

Brownie ή Stracciatella; Φέτος το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να μπεις σε δίλημμα, καθώς μπορείς να γευτείς και τα δύο σε μία λαχταριστή κουταλιά Aloma! Η...

Cenergy Holdings: Aνάθεση στην Hellenic Cables για inter-array καλώδια για το Υπεράκτιο Αιολικό Πάρκο Hai Long

Η Cenergy Holdings ανακοινώνει ότι η Hellenic Cables, ο κλάδος καλωδίων της, υπέγραψε Σύμβαση Αποκλειστικότητας και Δέσμευσης Παραγωγής (Exclusivity and Capacity Agreement – ECA)...

Η Περιφέρεια Στερεάς στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Χαλκίδα

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Εύβοιας το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 και 31...