«Κιβωτός του Κόσμου»: «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του»

«Εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε», δήλωσε ένας φιλοξενούμενος στην «Κιβωτό του Κόσμου» προκαλώντας την έκπληξη σε όσους βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Παντελής διαμένει σε δομή της «Κιβωτού» από την ηλικία των 8 ετών, μαζί με αδέλφια του, καθώς οι αθίγγανοι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναθρέψουν σωστά, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Κατέθεσε την δική του μαρτυρία για τα όσα διαδραματίζονται στις δομές της μη κυβερνητικής οργάνωσης, εν μέσω της «βροχής» των καταγγελιών για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων.

Ο ίδιος θέλησε να υπερασπιστεί τον πατέρα Αντώνιο, ισχυριζόμενος ότι τίποτα απ’ όλα όσα καταγγέλλονται για εκείνον και την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν έχει συμβεί.

Όπως είπε, μεταδίδει ο ΑΝΤ1, «ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω ‘πατέρα’, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους ‘έχουμε μεγαλώσει’ και αυτούς στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα ‘VIP’ σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της ‘Κιβωτού του Κόσμου’ επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε ο νεαρός άνδρας.

Στη συνέχεια, είπε πως «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο ‘πατέρας’ μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ», αφήνοντας έκπληκτους όσους βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής.

Ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως… «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Ανέφερε ακόμη πως κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά και διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

ΔΕΗ: Μία επιχειρηματική ιστορία ανάκαμψης

Κέρδη 0,5 δισ. Ευρώ από ζημιές 1,7 δισ, τετραπλάσιες επενδύσεις, δεκαπλάσια ισχύ στις ανανεώσιμες πηγές, μείωση του χρέους και περιορισμό των εκπομπών διοξειδίου του...

Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2024 έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα...

Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Το αδιαχώρητο στην Αράχωβα μετά την ολοκλήρωση των εργασιών

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Στην KAPASTA, πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό πρέπει να είναι ταυτόχρονα θρεπτικό και απολαυστικό

Στην KAPASTA είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία υγιεινών και νόστιμων γευμάτων που είναι ταυτόχρονα βολικά και εύκολα. Τα έτοιμα για μαγείρεμα μείγματά μας παράγονται...

Συνάντηση εργασίας Φάνη Σπανού Carsten Rasmussen στις Βρυξέλλες

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Μούτσιος, προσκλήθηκαν και...