«Κιβωτός του Κόσμου»: «Κάναμε μασάζ στον πατέρα Αντώνιο όπως κάθε παιδί στον πατέρα του»

«Εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε», δήλωσε ένας φιλοξενούμενος στην «Κιβωτό του Κόσμου» προκαλώντας την έκπληξη σε όσους βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Παντελής διαμένει σε δομή της «Κιβωτού» από την ηλικία των 8 ετών, μαζί με αδέλφια του, καθώς οι αθίγγανοι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους αναθρέψουν σωστά, κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Κατέθεσε την δική του μαρτυρία για τα όσα διαδραματίζονται στις δομές της μη κυβερνητικής οργάνωσης, εν μέσω της «βροχής» των καταγγελιών για περιστατικά ασέλγειας και κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων.

Ο ίδιος θέλησε να υπερασπιστεί τον πατέρα Αντώνιο, ισχυριζόμενος ότι τίποτα απ’ όλα όσα καταγγέλλονται για εκείνον και την «Κιβωτό του Κόσμου» δεν έχει συμβεί.

Όπως είπε, μεταδίδει ο ΑΝΤ1, «ο πατήρ Αντώνιος είναι πατέρας μου, τον λέω ‘πατέρα’, γιατί δεν γνώρισα πατέρα σε αυτήν την ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που με βοήθησε στην ζωή και εμένα και τον αδελφό μου».

«Τίποτα από όσα ακούγονται δεν έχουν γίνει ποτέ. Ξέρω και τον 17χρονο και τον 19χρονο που κάνουν τώρα καταγγελίες. Τους ‘έχουμε μεγαλώσει’ και αυτούς στην ‘Κιβωτό του Κόσμου’. Η μητέρα του 19χρονου νομίζω είναι ακόμη στα ‘VIP’ σπίτια, τους έχει (ενν. ο π. Αντώνιος) και τους φροντίζει και τους έχει στα ώπα-ώπα. Η μητέρα του 19χρονου μπορεί να είναι ακόμη στο σπίτι της ‘Κιβωτού του Κόσμου’ επειδή είναι υπερβολικά άρρωστη», υποστήριξε ο νεαρός άνδρας.

Στη συνέχεια, είπε πως «εγώ και ο αδελφός μου κάναμε μασάζ στα πόδια και στην πλάτη του πατρός Αντωνίου για να τον ξεκουράσουμε, όπως θα έκανε κάθε παιδί στον πατέρα του. Ποτέ δεν μας το ζήτησε, επειδή ήταν ο ‘πατέρας’ μας, το θέλαμε μόνοι μας. Δεν το δεχόταν, αλλά τον βάζαμε κάτω και του κάναμε μασάζ», αφήνοντας έκπληκτους όσους βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής.

Ερωτηθείς γιατί τώρα υπάρχει αυτό το κύμα καταγγελιών απάντησε πως… «τον πολεμάνε όλοι οι Μασόνοι που είναι με τον διάβολο».

Ανέφερε ακόμη πως κάθε καλοκαίρι ο πατέρας Αντώνιος έπαιρνε μαζί του περίπου 20 παιδιά και πήγαιναν μαζί διακοπές, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει γυρίσει όλα τα νησιά και διευκρινίζοντας ότι στην παρέα των παιδιών βρίσκονταν και κορίτσια.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Αντίκυρα Βοιωτίας: Το χωριό που σε κάνει να νιώθεις σαν να είσαι σε νησί

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Οικονόμου: Το 2019 παραλάβαμε το 18% του έργου των σιδηροδρόμων και το φτάσαμε στο 75%

«Οι συνθήκες, τα αίτια που γέννησαν την τραγωδία των Τεμπών είναι πολλά, δεν γεννήθηκαν χθες, είναι στο παρελθόν. Συναντήθηκαν ανθρώπινα λάθη και διαχρονικές παθογένειες»,...

Η Εθνική Λυρική Σκηνή τιμά τη Μαρία Κάλλας

Καθώς το 2023 συμπληρώνονται 100 χρόνια από τη γέννηση της Μαρίας Κάλλας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για να τιμήσει την...

ΕΤΕ: Ξεχώρισε το ελληνικό επιχειρείν στην Ευρώπη το 2022

Εντυπωσιακή καταγράφεται η πορεία του ελληνικού επιχειρείν τη χρονιά που μας πέρασε, ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του με πρωτιές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο νέο...

ΥΠΤΠ: Σύσκεψη υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για ενίσχυση ασφάλειας σε όλη τη χώρα

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr