
Σοκάρει την κοινή γνώμη μία ακόμη υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού από την ηλικία των 11 ετών, το οποίο σήμερα είναι 15 χρονών.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 66χρονου άνδρα, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμη Ηρακλειώτης, ηλικίας 46 ετών.
Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε από το 2018, το 11χρονο τότε, αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι οικογενειακός φίλος των γονιών του ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει σε οποιονδήποτε.
Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο ίντερνετ από όπου «ψώνιζε» πελάτες.
Μάλιστα, αναζητούνται 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας ενώ ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε ειδική πλατφόρμα, φωτογραφίες του παιδιού για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες ενώ είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ για να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με το παιδί.
Οι γονείς του παιδιού φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό.
Πηγή: stereanews.gr