Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει τον αγώνα virtual  με την ονομασία: Levadia virtual challenge run & bike,  με τη στήριξη του Αλουμινίου της Ελλάδος του ομίλου Μυτιληναίος.

1.Run 120 χλμ.

 2.Bike 230 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Από Δευτέρα 10/05/2021 έως  Κυριακή 13/06/2021 (35 ημέρες)

Τόπος διεξαγωγής  : Με δίπλα μας το Αλουμίνιο της Ελλάδος ,τρέχουμε, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο, όπου και αν βρισκόμαστε σε οποιαδήποτε πόλη.

Μέγας χορηγός: MYTILINEOS – Αλουμίνιο της Ελλάδος

ΣΚΟΠΟΣ:

Να προσφέρουμε στο δρομικό  κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μία αθλητική διοργάνωση η  οποία θα τονώσει την ψυχολογία τη δύσκολη αυτή περίοδο, κάνοντας τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητας και να δώσουμε τη χαρά της συμμετοχής και της επιβράβευσης σε όλους τους συμμετέχοντες την εποχή αυτή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάσταση της χώρας.

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Είναι μία εκδήλωση στην οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει  τρέξιμο ,περπάτημα ή  ποδήλατο , θα το δηλώσει κατά την εγγραφή του και θα τα κάνει σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό,  οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. 

Το Livadia virtual challenge run and bike είναι ατομικό, πρόκειται για μια προσωπική προσπάθεια με παράλληλη συμμετοχή σε ένα αγώνα, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα βραβεύεται η προσπάθεια και όχι η επίδοση, καθώς τα χιλιόμετρα θα εκτελούνται με διαφορετικές συνθήκες που θα ορίζει ο συμμετέχων .

Δεν θα γίνονται δεκτές ενστάσεις και η οργανωτική επιτροπή θα βασίζεται στα δεδομένα που θα αποστέλλουν οι αθλητές κρίνοντας ότι το κίνητρο για άθληση και συμμετοχή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ο κάθε συμμετέχων, από την ημερομηνία λήξης των εγγραφών 09/05/2021  και την καταβολή των 5 ευρώ που ορίζεται το κόστος συμμετοχής, έχει στη διάθεσή του 35 ημέρες να διανύσει την απόσταση των 120 km (αντιστοιχούν σε 3,5km την ημέρα, τρέξιμο-περπάτημα) και 230 km ποδήλατο (αντιστοιχούν σε 6,5 km την ημέρα) .Αφού καταγράψει τις δραστηριότητες σε εφαρμογή κινητού ή ρολογιού που υποστηρίζουν GPS πρέπει να αποστείλει τα δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ώστε να αξιολογηθούν και να παραλάβει  τα δώρα  ολοκλήρωσης της αποστολής. 

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός του  Νομού , θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής .

Σε περιπτώσεις ομαδικών εγγραφών άνω των 10 ατόμων τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από το σύλλογο και θα αποστέλλονται στον αρχηγό της ομάδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  &  ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι εγγραφές ανοίγουν  την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 ώρα 22.00  

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  1. συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/y1BUYw7FwRsQ9gZM8 

  1. Κόστος συμμετοχής :

5,00 και περιλαμβάνει . βαρύτιμο μετάλλιο και πανέμορφο buff.

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στους παρακάτω λογαριασμούς του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81

IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281

Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR9801712800006280010184813

Δικαιούχος:Ακριδόπουλος Αναστάσιος (Ταμίας συλλόγου)

Σε κατάθεση από άλλη τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα καλύπτονται από τον καταθέτη.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση  των δραστηριοτήτων θα δίνεται βαρύτιμο μετάλλιο και ένα πανέμορφο Buff .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι δρομείς θα συμμετέχουν αποκλειστικά  με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία τους, που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ελέγχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

Στον Κο Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες &, για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές  στον Κο Σταύρο Μερμίγκη τηλ.6939110044. 

Have fun! 

Μοιράσου τις στιγμές σου ανεβάζοντας μία selfie!

​Κοινοποίησε στα social media ότι έλαβες μέρος!

​Χρησιμοποίησε το #LevadiaVCRB και κάλεσε τους φίλους σου να πάρουν μέρος στον αγώνα!

Levadia virtual challenge run & bike 

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Ηλεκτρικό ρεύμα: Πότε θα πιστωθούν οι επιστροφές έως 600 ευρώ από τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Στην τελική ευθεία έχει μπει η έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για επιστροφή έως 600 ευρώ από τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού...

Αντώνης Συκάρης: «Θα τον αποχαιρετίσουμε στην Πάρνηθα» – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Η σύζυγος του Έλληνα ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, που έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του όρους Νταουλαγκίρι των Ιμαλαΐων, με μια συγκινητική της ανάρτηση...

Μέχρι τον Σεπτέμβριο υπογραφές για Λ.Κύμης, Παράκαμψη Χαλκίδας και Μπράλο-Άμφισσα

Το επόμενο βήμα ετοιμάζεται να πραγματοποιηθεί στους διαγωνισμούς για τα τρία μεγάλα οδικά έργα που δημοπράτησε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Τόσο η επέκταση...

28 & 29 Μαΐου: Ανοιχτές Πόρτες και στα Οινοποιεία της Στερεάς

Μια μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού  σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας...

Τρομάζει η «έκρηξη» ακρίβειας στα τρόφιμα – Ποια προϊόντα οδηγούν την κούρσα των ανατιμήσεων

Παρά τα θετικά νέα δια στόματος της Κομισιόν για την έξοδο της Ελλάδας από το καθεστώς εποπτείας τον ερχόμενο Αύγουστο, οι καταναλωτές παρακολουθούν με...