Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει τον αγώνα virtual  με την ονομασία: Levadia virtual challenge run & bike,  με τη στήριξη του Αλουμινίου της Ελλάδος του ομίλου Μυτιληναίος.

1.Run 120 χλμ.

 2.Bike 230 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Από Δευτέρα 10/05/2021 έως  Κυριακή 13/06/2021 (35 ημέρες)

Τόπος διεξαγωγής  : Με δίπλα μας το Αλουμίνιο της Ελλάδος ,τρέχουμε, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο, όπου και αν βρισκόμαστε σε οποιαδήποτε πόλη.

Μέγας χορηγός: MYTILINEOS – Αλουμίνιο της Ελλάδος

ΣΚΟΠΟΣ:

Να προσφέρουμε στο δρομικό  κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μία αθλητική διοργάνωση η  οποία θα τονώσει την ψυχολογία τη δύσκολη αυτή περίοδο, κάνοντας τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητας και να δώσουμε τη χαρά της συμμετοχής και της επιβράβευσης σε όλους τους συμμετέχοντες την εποχή αυτή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάσταση της χώρας.

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Είναι μία εκδήλωση στην οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει  τρέξιμο ,περπάτημα ή  ποδήλατο , θα το δηλώσει κατά την εγγραφή του και θα τα κάνει σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό,  οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. 

Το Livadia virtual challenge run and bike είναι ατομικό, πρόκειται για μια προσωπική προσπάθεια με παράλληλη συμμετοχή σε ένα αγώνα, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα βραβεύεται η προσπάθεια και όχι η επίδοση, καθώς τα χιλιόμετρα θα εκτελούνται με διαφορετικές συνθήκες που θα ορίζει ο συμμετέχων .

Δεν θα γίνονται δεκτές ενστάσεις και η οργανωτική επιτροπή θα βασίζεται στα δεδομένα που θα αποστέλλουν οι αθλητές κρίνοντας ότι το κίνητρο για άθληση και συμμετοχή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ο κάθε συμμετέχων, από την ημερομηνία λήξης των εγγραφών 09/05/2021  και την καταβολή των 5 ευρώ που ορίζεται το κόστος συμμετοχής, έχει στη διάθεσή του 35 ημέρες να διανύσει την απόσταση των 120 km (αντιστοιχούν σε 3,5km την ημέρα, τρέξιμο-περπάτημα) και 230 km ποδήλατο (αντιστοιχούν σε 6,5 km την ημέρα) .Αφού καταγράψει τις δραστηριότητες σε εφαρμογή κινητού ή ρολογιού που υποστηρίζουν GPS πρέπει να αποστείλει τα δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ώστε να αξιολογηθούν και να παραλάβει  τα δώρα  ολοκλήρωσης της αποστολής. 

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός του  Νομού , θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής .

Σε περιπτώσεις ομαδικών εγγραφών άνω των 10 ατόμων τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από το σύλλογο και θα αποστέλλονται στον αρχηγό της ομάδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  &  ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι εγγραφές ανοίγουν  την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 ώρα 22.00  

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  1. συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/y1BUYw7FwRsQ9gZM8 

  1. Κόστος συμμετοχής :

5,00 και περιλαμβάνει . βαρύτιμο μετάλλιο και πανέμορφο buff.

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στους παρακάτω λογαριασμούς του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81

IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281

Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR9801712800006280010184813

Δικαιούχος:Ακριδόπουλος Αναστάσιος (Ταμίας συλλόγου)

Σε κατάθεση από άλλη τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα καλύπτονται από τον καταθέτη.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση  των δραστηριοτήτων θα δίνεται βαρύτιμο μετάλλιο και ένα πανέμορφο Buff .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι δρομείς θα συμμετέχουν αποκλειστικά  με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία τους, που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ελέγχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

Στον Κο Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες &, για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές  στον Κο Σταύρο Μερμίγκη τηλ.6939110044. 

Have fun! 

Μοιράσου τις στιγμές σου ανεβάζοντας μία selfie!

​Κοινοποίησε στα social media ότι έλαβες μέρος!

​Χρησιμοποίησε το #LevadiaVCRB και κάλεσε τους φίλους σου να πάρουν μέρος στον αγώνα!

Levadia virtual challenge run & bike 

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Ακτινίδιο: Το φρούτο που εξαφανίζει την αϋπνία

Ο καλός ύπνος είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας για τη γενική καλή υγεία, καθώς μειώνει τον κίνδυνο διάφορων χρόνιων παθήσεων, διατηρεί υγιή τον εγκέφαλο...

Πέντε «χρήσιμες» ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να αποφύγετε

Αλήθεια, πόσες φορές δεν έχετε ακούσει και διαβάσει ταξιδιωτικές συμβουλές του τύπου «μην κάνεις αυτό» ή «κάνε οπωσδήποτε εκείνο» πριν από ένα ταξίδι σας; Οι συμβουλές είναι...

Ψάλτης (Alpha Bank): Αν όχι τώρα η αλλαγή παραγωγικού μοντέλου, πότε;

Την ανάγκη να διαμορφωθεί μία νέα επιχειρηματική κουλτούρα που θα δίνει ώθηση στην καινοτομία και την εξωστρέφεια, ώστε η Ελλάδα να επιτύχει αλλαγή του παραγωγικού της μοντέλου...

Σαν σήμερα: Ο Τσίπρας φιγουράρει στο περιοδικό TIME με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ποιοι και πότε «χάνουν» το ΑΦΜ τους

Την επέκταση της αναστολής του ΑΦΜ αλλά και την παροχή εγγύησης 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση ανάκτησης του και σε όσους διαπράττουν λαθρεμπορία ή νοθεία προϊόντων που...