Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, διοργανώνει τον αγώνα virtual  με την ονομασία: Levadia virtual challenge run & bike,  με τη στήριξη του Αλουμινίου της Ελλάδος του ομίλου Μυτιληναίος.

1.Run 120 χλμ.

 2.Bike 230 χλμ.

Ημερομηνία διεξαγωγής

Από Δευτέρα 10/05/2021 έως  Κυριακή 13/06/2021 (35 ημέρες)

Τόπος διεξαγωγής  : Με δίπλα μας το Αλουμίνιο της Ελλάδος ,τρέχουμε, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο, όπου και αν βρισκόμαστε σε οποιαδήποτε πόλη.

Μέγας χορηγός: MYTILINEOS – Αλουμίνιο της Ελλάδος

ΣΚΟΠΟΣ:

Να προσφέρουμε στο δρομικό  κοινό της περιοχής μας και όχι μόνο τη δυνατότητα να συμμετάσχει σε μία αθλητική διοργάνωση η  οποία θα τονώσει την ψυχολογία τη δύσκολη αυτή περίοδο, κάνοντας τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητας και να δώσουμε τη χαρά της συμμετοχής και της επιβράβευσης σε όλους τους συμμετέχοντες την εποχή αυτή που δεν υπάρχουν αγωνιστικές δραστηριότητες εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάσταση της χώρας.

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ

Είναι μία εκδήλωση στην οποία μπορεί κάποιος να επιλέξει  τρέξιμο ,περπάτημα ή  ποδήλατο , θα το δηλώσει κατά την εγγραφή του και θα τα κάνει σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό,  οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. 

Το Livadia virtual challenge run and bike είναι ατομικό, πρόκειται για μια προσωπική προσπάθεια με παράλληλη συμμετοχή σε ένα αγώνα, δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα βραβεύεται η προσπάθεια και όχι η επίδοση, καθώς τα χιλιόμετρα θα εκτελούνται με διαφορετικές συνθήκες που θα ορίζει ο συμμετέχων .

Δεν θα γίνονται δεκτές ενστάσεις και η οργανωτική επιτροπή θα βασίζεται στα δεδομένα που θα αποστέλλουν οι αθλητές κρίνοντας ότι το κίνητρο για άθληση και συμμετοχή δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Ο κάθε συμμετέχων, από την ημερομηνία λήξης των εγγραφών 09/05/2021  και την καταβολή των 5 ευρώ που ορίζεται το κόστος συμμετοχής, έχει στη διάθεσή του 35 ημέρες να διανύσει την απόσταση των 120 km (αντιστοιχούν σε 3,5km την ημέρα, τρέξιμο-περπάτημα) και 230 km ποδήλατο (αντιστοιχούν σε 6,5 km την ημέρα) .Αφού καταγράψει τις δραστηριότητες σε εφαρμογή κινητού ή ρολογιού που υποστηρίζουν GPS πρέπει να αποστείλει τα δεδομένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ώστε να αξιολογηθούν και να παραλάβει  τα δώρα  ολοκλήρωσης της αποστολής. 

Οι συμμετέχοντες που βρίσκονται εκτός του  Νομού , θα επιβαρυνθούν με τα έξοδα αποστολής .

Σε περιπτώσεις ομαδικών εγγραφών άνω των 10 ατόμων τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από το σύλλογο και θα αποστέλλονται στον αρχηγό της ομάδας.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ  &  ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 

Οι εγγραφές ανοίγουν  την Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 ώρα 22.00  

Οι εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν:

  1. συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής: 

https://forms.gle/y1BUYw7FwRsQ9gZM8 

  1. Κόστος συμμετοχής :

5,00 και περιλαμβάνει . βαρύτιμο μετάλλιο και πανέμορφο buff.

Η δήλωση συμμετοχής θεωρείται έγκαιρη, μετά την καταβολή του κόστους συμμετοχής,  στους παρακάτω λογαριασμούς του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς.

Εθνική Τράπεζα Ελλάδος 

Αριθμός Λογαριασμού : 398/480212-81

IBAN : GR790-110-398-00000-398-48021281

Δικαιούχος : Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς

Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN: GR9801712800006280010184813

Δικαιούχος:Ακριδόπουλος Αναστάσιος (Ταμίας συλλόγου)

Σε κατάθεση από άλλη τράπεζα τα τραπεζικά έξοδα καλύπτονται από τον καταθέτη.

ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ.

ΕΠΑΘΛΑ

Σε όλους τους συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση  των δραστηριοτήτων θα δίνεται βαρύτιμο μετάλλιο και ένα πανέμορφο Buff .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλοι οι δρομείς θα συμμετέχουν αποκλειστικά  με δική τους ευθύνη και οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία τους, που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ελέγχου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται :

Στον Κο Χρήστο Πολατσίδη, τηλ. 6932222453 για τεχνικές πληροφορίες &, για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές  στον Κο Σταύρο Μερμίγκη τηλ.6939110044. 

Have fun! 

Μοιράσου τις στιγμές σου ανεβάζοντας μία selfie!

​Κοινοποίησε στα social media ότι έλαβες μέρος!

​Χρησιμοποίησε το #LevadiaVCRB και κάλεσε τους φίλους σου να πάρουν μέρος στον αγώνα!

Levadia virtual challenge run & bike 

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Βελτιωμένες πρoσφορές για την Εγνατία Οδό ζητά το ΤΑΙΠΕΔ

Νέες βελτιωμένες προσφορές για την Εγνατία Οδό ζητά το ΤΑΙΠΕΔ από τις κοινοπραξίες των ΓΕΚ Τέρνα και Μυτιληναίου, λόγω, των αποκλίσεων που υπήρξαν στις δεσμευτικές προσφορές που...

Παίγνια έρωτος στη Χαλκίδα

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Χαλκίδας «Αρέθουσα» φιλοξενεί στην εσωτερική του αυλή την παράσταση «Ερωτοπαίγνια» εμπνέεται από την ανάγκη των δημιουργών της να μιλήσουν για τον έρωτα. Τον έρωτα...

Τι καταβάλλεται από υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ

Για την ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πληρωμές από τον ΟΠΕΚΑΠερί τα 105,5 εκατ. ευρώ σε 171.000 περίπου δικαιούχους θα καταβληθούν από το υπουργείο...

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό τραγούδι έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας. Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.Ο...

Προτάσεις αντιμετώπισης των ανατιμητικών τάσεων στα τιμολόγια του ηλεκτρικού

Μέτρα για την ανάσχεση των ανατιμήσεων στα τιμολόγια του ηλεκτρικού που προκαλούνται από την αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των δικαιωμάτων εκπομπής...