Με απόλυτη επιτυχία ο 1o Sterea Run – Amfissa Night Run

Με την συμμετοχή περισσότερων των 350 αθλητών και 150 παιδιών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος από τους πέντε αγώνες που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , στο πλαίσιο του 1ου Sterea Run το Σάββατο 21 Μαΐου στην Άμφισσα.

Το Amfissa Night Run αποτέλεσε, όπως άλλωστε προοριζόταν, μια γιορτή του αθλητισμού και του τουρισμού, καθώς επαγγελματίες και έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, γονείς, μικρά παιδιά, αλλά και εκατοντάδες κάτοικοι, κατέκλεισαν την κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και τους δρόμους που αποτέλεσαν την διαδρομή, δίνοντας έναν εορταστικό τόνο, με την παρουσία τους, την συμμετοχή τους και την θετική τους ενέργεια.

Ο εν λόγω αγώνας όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις της σειράς Sterea run, στην Χαλκίδα, την Λιβαδειά, το Καρπενήσι και την Λαμία, διεξήχθη σε πιστοποιημένη από AIMS – World Athletic διαδρομή, είχε live streaming κάλυψη, παρείχε επαγγελτική χρονομέτρηση σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ ταυτόχρονα με την χρήση drone, εξασφαλίστηκε εκτός από την εικόνα και η καταγραφή του, δημιουργώντας ταυτόχρονα εξαιρετικό υλικό για την μελλοντική προβολή τόσο του αγώνα όσο ασφαλώς και της περιοχής.

Ambassador – Πρεσβευτής του ήταν ο Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Νικητής Μαραθωνίου Αθήνας και Πανελληνιονίκης 10.000 μ., με καταγωγή από Φωκίδα, που με την παρουσία του έδωσε έναν επιπλέον επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα και πανηγυρικό τόνο στην διοργάνωση ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε την ιδέα του 1ου Sterea Run, στο μυαλό μας είχαμε βραδιές σαν την σημερινή.

Το 1ο Sterea Run – Night Run Amfissa εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν, σε μία σπουδαία αθλητική γιορτή με εκατοντάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να πλημμυρίζουν το κέντρο της πρωτεύουσας του Δήμου Δελφών, με την παρουσία τους, την συμμετοχή τους, την θετική τους ενέργεια.

Ένας αγώνας, προϊόν της εξαιρετικής συνεργασίας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Δελφών, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, Ηνίοχος Α.Σ. και φυσικά όλων εσάς που με το καλημέρα τον αγκαλιάσετε .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 100 και πλέον εθελοντές που μας τίμησαν με την πολύτιμη συνεργασία τους, σε έναν αγώνα που δημιουργήσαμε και θα καθιερώσουμε αποκλειστικά για εσάς».

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Εντυπωσίασε το περίπτερο των εταιριών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη foodexpo2023

Με κοινό περίπτερο που δημιουργήθηκε από 17 εταιρίες-Μέλη, συνολικής έκτασης 610 τ.μ., ενιαία σηματοδότηση και με χρώμα το χαρακτηριστικό μπλε της Πρωτοβουλίας, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ  ΜΑΣ είχε...

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Α/Κ Τατοΐου και Πύρνας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Lemon: Η παράσταση – εμπειρία επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το πολυταξιδεμένο Lemon, η θεατρική παράσταση – εμπειρία που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14.000 θεατές, γιορτάζει πέντε χρόνια ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα! Μετά...

Καταργήθηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ένα ταξίδι στον χρόνο πριν… 2,5 χιλιάδες χρόνια είναι πλέον εφικτό!

Κι αν τώρα σας έλεγα ότι το πιο μακρινό ταξίδι που μπορείτε να κάνετε είναι… στην Αθήνα του 415 προ Χριστού(!) και η αφετηρία...