Με επιτυχία ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Goulinas στη Σπερχειάδα

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας Goulinas Mtb Race, σε διοργάνωση από τον Σύλλογο Goulinas Adventure υπό την αιγίδα του Δήμου Μακρακώμης.

Στις δύο διαδρομές του αγώνα συνεπήραν τους αθλητές, τόσο το τεχνικό επίπεδο όσο και τα πανέμορφα μονοπάτια μέσα στα έλατα και τα δέντρα των εντυπωσιακών ορεινών διαδρομών του βουνού της δυτικής Φθιώτιδας.

Ο Σύλλογος “Goulinas Adventure” κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διάνοιξη και συντήρηση των μονοπατιών, για την κατατοπιστική σήμανση τους αλλά κυρίως για την φιλοξενία των αθλητών και των συνοδών τους.

Καθοριστική, όπως βέβαια κάθε φορά, υπήρξε η συμβολή των χορηγών που αγκάλιασαν την διοργάνωση και βοήθησαν για την άρτια διεξαγωγή της.

Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης, Λαμπρινή Λυδία Ρήγα: “Φυσικά ξεχωριστό ευχαριστώ ανήκει πάντα, για την σπουδαία και ανιδιοτελή προσφορά, σε όλους τους εθελοντές, που με αγάπη για τον τόπο τους συμβάλουν τα μέγιστα σε κάθε διοργάνωση. Ο Σύλλογος Νέων Σπερχειάδας «Ο Άγιος Νικόλαος», ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Σπερχειάδας, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Σπερχειάδας, ο Ελληνικός Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Μακρακώμης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φτεριωτών Φθιώτιδας και ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Σπερχειάδας, για άλλη μια φορά ανέδειξαν τη αξία του εθελοντισμού.

Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων Στερεάς Ελλάδας, της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ, αλλά και της Πυροσβεστικής που εξασφάλισαν την ασφάλεια των αθλητών.

Ξεχωριστά ευχαριστούμε τον ιατρό κ. Νικόλαο Κραββαρίτη, που έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της διοργάνωσης για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και την Οικοτεχνία «Αγαθοεδέσματα» της οικογένειας Αλατά, που έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν παραδοσιακά ζυμαρικά.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε και πάλι την σπουδαιότητα των δραστήριων συλλόγων για την ανάπτυξη της περιοχής μας και να συγχαρούμε τον Σύλλογο “Goulinas Adventure” για μια ακόμη άρτια οργανωμένη εκδήλωση.”

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Τα παιδιά της Ελλάδας ζωγραφίζουν για τα παιδιά της Παλαιστίνης

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ζωντάνεψε το μουσικό παραμύθι «Ο Καρυοθραύστης» στη Χαλκίδα

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Πλούσιο το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στη Χαλκίδα

Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλκιδέων, μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της...

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, καλεί τους μικρούς φίλους στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 11 Δεκεμβρίου 2023...

Ασφαλής η κατανάλωση ψαριών του Παγασητικού μετά τις πρόσφατες πλημμύρες

Ασφαλής είναι η ημερήσια κατανάλωση βενθοπελαγικών ψαριών (σαφρίδια, γόπες, φρίσσες) από την παράκτια ζώνη του Παγασητικού Κόλπου και των ακτών της Θεσσαλίας, μετά από...