
Με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση του κόσμου πραγματοποιήθηκε το 1ο «Town by the River Festival», 1 – 3 Ιουλίου, στην ευρύτερη περιοχή της Κρύας και στο Ανοιχτό Θέατρο Λιβαδειάς.
Το 1ο «Town by the River Festival» περιείχε εκδηλώσεις, δράσεις, ενημερώσεις, παρουσιάσεις, εκθέσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα από συλλόγους και πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες και δημιουργούς της πόλης.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν και όσους συνέδραμαν και στήριξαν την πραγματοποίηση του φεστιβάλ., με ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο «Αναπνοή» για την εξαιρετική διοργάνωση.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων εξέφρασε επίσης τη χαρά του για την επιτυχία του εγχειρήματος της συνδιοργάνωσης και δήλωσε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη , αναδεικνύοντας το ποτάμι της Έρκυνας ως τον πυρήνα της πολιτιστικής πρότασης της Λιβαδειάς.
Τέλος, ευχήθηκε το φεστιβάλ να καθιερωθεί και να αποτελέσει καλλιτεχνικό θεσμό για την πόλη.
Πηγή: stereanews.gr