Νέα στρατηγική συνεργασία της Run4More με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Η νέα στρατηγική συνεργασία της Run4More με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Το “Step into wellness. A journey to health” Challenge ήταν μια 3μηνη πρόκληση φυσικής δραστηριότητας αποκλειστικά για τους εργαζόμενους του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Life in Balance που προσφέρει ο ΔΑΑ στους εργαζομένους του και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΑΑ και την επιστημονική ομάδα της Run4More.

Το Challenge παρείχε ευελιξία στους εργαζόμενους, οι οποίοι μπορούσαν να το προσαρμόσουν στο δικό τους καθημερινό πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας 3 επίπεδα στόχων φυσικής δραστηριότητας, με αντίστοιχη μηνιαία επιβράβευση.

– Get into shape (10χλμ/βδομάδα)
– Advance your step (15χλμ/βδομάδα)
– Take the extra mile (20χλμ/βδομάδα)

Τα βήματα για τους εργαζόμενους ήταν απλά:

– Κατέβαζαν την εφαρμογή στο κινητό τους.
– Επέλεγαν τη φυσική δραστηριότητα που τους ταίριαζε (περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο).
– Κατέγραφαν μέσω της εφαρμογής την πρόοδό τους.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης του ΔΑΑ περιελάβανε μηνιαίες κληρώσεις με δώρα για τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Challenge.

Η Run4More είναι μια νέα πλατφόρμα διαφήμισης που συνδέει τις επιχειρήσεις με το Sustainable Mobility και το Behavioral Change, ενώ υπόσχεται υψηλότερα επίπεδα Customer Engagement. Ιδρύθηκε από τον Σωκράτη Αγγελακόπουλο και τον Βασίλη Στασινόπουλο, οι είχαν διακριθεί στην ελληνική λίστα Forbes “30 Under 30” 2023.

Προωθεί την άσκηση και την μετακίνηση με μη ρυπογόνα μέσα, παρέχοντας υλικά κίνητρα προς τους χρήστες με σκοπό να τους βοηθήσει να αυξήσουν την καθημερινή, φυσική τους δραστηριότητα (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο).

Συγκεντρώνοντας Run4More πόντους που εξαργυρωνονται σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, κερδίζεις δώρα, εκπτώσεις και δωροεπιταγές ή συμμετέχεις σε Corporate Challenges και δράσεις με κοινωνικό αντίκτυπο. Μέχρι σήμερα, οι χρήστες της Run4More, έχουν πραγματοποιήσει 91.000 χλμ, απόσταση υπερδιπλάσια από τον γύρο της γης.

Κατά την διάρκεια του “Step into wellness. A journey to health” Challenge, ξεχώρισε το γεγονός πως το 32% των συμμετεχόντων, πέτυχε τον στόχο της ελάχιστης φυσικής δραστηριότητας που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Στην KAPASTA, πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό πρέπει να είναι ταυτόχρονα θρεπτικό και απολαυστικό

Στην KAPASTA είμαστε παθιασμένοι με τη δημιουργία υγιεινών και νόστιμων γευμάτων που είναι ταυτόχρονα βολικά και εύκολα. Τα έτοιμα για μαγείρεμα μείγματά μας παράγονται...

Συνάντηση εργασίας Φάνη Σπανού Carsten Rasmussen στις Βρυξέλλες

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας Ιωάννης Περγαντάς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Χρήστος Μούτσιος, προσκλήθηκαν και...

Μ. Βλασταράκης: τα αποτελέσματα της πρωτοβουλίας της Eurobank για το δημογραφικό

Τις πρωτοβουλίες της Eurobank για την αντιμετώπιση του δημογραφικού ανέπτυξε, επιγραμματικά, ο Γενικός Διευθυντής Marketing και Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Eurobank Μιχάλης Βλασταράκης, συμμετέχοντας σε...

Η Διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ αποχαιρετά τον Θύμιο Τσούκαλο

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Στην απεργία 17/4 συμμετέχει η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: “Με αυτό το κεντρικό σύνθημα και το διεκδικητικό μας πλαίσιο συνεχίζουμε. Το Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας αποφάσισε στη συνεδρίασή του...