Οι κοινωνικές δράσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς στο πλαίσιο των εορτών

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των Εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, φάρμακα, παιχνίδια, σχολικά είδη κ.λ.π.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, παρέδωσαν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά, η συγκέντρωση των οποίων πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό προσωπικό όλων των Διευθύνσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Σπυρίδων Σκλάβος, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κκ Συμεών, συνοδευόμενος και από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Φούρλα και την Αστυνομικό Υποδιευθυντή Αναστασία Μαλαβέτα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη γενικής χρήσης, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνάσιου Λαμίας, των Εκκλησιαστικών Γηροκομείων Σπερχειάδας και Στυλίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, καθώς και για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας και το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Γερογιάκομος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κωνσταντίνο Αγιασοφίτη, παρέδωσαν τρόφιμα και είδη ένδυσης, στην τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φωκίδας, Ταξίαρχος Γεώργιος Καραχάλιος, συνοδευόμενος από τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή Χρήστο Κυρίτση, παρέδωσαν είδη – αγαθά πρώτης ανάγκης και παιχνίδια, για την Προνοιακή Δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δελφών.

Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Μπακούμης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κακούρης, παρέδωσαν τρόφιμα, παιχνίδια και είδη ένδυσης, στο Γηροκομείο Θήβας και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων αντίστοιχα.

Τέλος ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Σταμετέλλος, παρέδωσε είδη τροφίμων, γενικής χρήσης και καθαριότητας, στην Ιερά Μητρόπολη Καρπενησίου, προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες του Νομού.

Στελέχη και εκπρόσωποι των ανωτέρω φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Συλλόγων και Φορέων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η Ελληνική Αστυνομία, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της Εορταστικής περιόδου, αλλά γενικότερα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, την διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Με πολύ κέφι και χορό η εκδήλωση του Δήμου Χαλκιδέων για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Βόλος: Καθηγήτρια τραυματίστηκε στο κεφάλι

Μία εκπαιδευτικός τραυματίστηκε στον Βόλο, όταν έπεσε πάνω της η μεγάλη σιδερένια καγκελόπορτα του 2ου ΕΠΑΛ. Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, όταν η υποδιευθύντρια του...

Ορνιθοπαρατηρητές από όλον τον κόσμο στη Λέσβο

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ανακύκλωση συσκευών: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας και για αυτό οφείλουμε να το προφυλάσσουμε και να το διατηρούμε. Εάν θέλετε και εσείς να συμβάλλετε στον...

Έπεσε η θερμοκρασία στη Φλώρινα

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr