«Πόλεμος» ανακοινώσεων στην ΕΠΣ Φθιώτιδας

«Πόλεμος» ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει λίγες μέρες πριν τις εκλογές της Δευτέρας 28 Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, μεταξύ των δύο παρατάξεων που διεκδικούν την προεδρία, του Μιχάλη Κορδολέμη και του Κώστα Σακελλάρη.

Αρχικά η παράταξη του κ. Σακελλάρη εξέδωσε προχτές (23/6) την ακόλουθη ανακοίνωση: «Φτάνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η αποχωρούσα παράνομη διοίκηση Κορδολέμη, συνεχίζει τις παρανομίες της την ύστατη στιγμή, κάνοντας απέλπιδες προσπάθειες να διασωθεί και να υφαρπάξει ψήφους κάποιων σωματείων.

Όντας σε απόγνωση, διακηρύσσουν ευνοϊκή μεταχείριση σε ομάδες με χρέη μέχρι και αποπληρωμής αυτών.

Παράνομο πέρα ως πέρα, καθώς δεν δικαιούται στο παραμικρό να προβεί σε αυτή την ενέργεια.

Κατ’ αρχάς, μετά την προκήρυξη των εκλογών η διοίκηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας είναι υπηρεσιακή και με το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε για «διαγραφή χρεών των ομάδων» διαπράττει ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Με άλλα λόγια χαρίζει το χρέος σε ομάδες (χωρίς να μπορεί καθώς απαιτείται το απόλυτο σε Γενική Συνέλευση), ενώ στις καθόλα νόμιμες ομάδες που πλήρωναν τα χρέη τους, τις κατατάσσει στην κατηγορία «πληρώστε κορόιδα».

Όσον αφορά την τοποθέτηση ότι τα χρήματα θα προέρχονται από το Στοίχημα, εδώ γίνεται και μάντης η παράταξη Κορδολέμη, αφού:

Τα χρήματα από το Στοίχημα, όπως αναφέρεται στην τροπολογία και στη ΓΓΑ, θα πηγαίνουν απευθείας στα σωματεία, για την οικονομική στήριξη για τα Αναπτυξιακά Τμήματα.

Στις Ενώσεις αναφέρεται πως θα δίδεται ένα ποσοστό, περίπου έως 7% για τα Λειτουργικά Έξοδα, χωρίς να αναφέρεται οικονομικό ποσό που θα προκύπτει.

Και όλα αυτά από την 1/1/2022!!

Άρα που εμπλέκεται η κάθε ΕΠΣ με την χρηματοδότηση των ομάδων και πως γνωρίζει το ποσό που θα λάβει από το Στοίχημα, ώστε να απαλλάξει τις ομάδες από τα χρέη;

Από την άλλη, δεν έχουν διευθετηθεί οι συμμετοχές και τα ποσοστά των ομάδων της χρονιάς που δεν πραγματοποιήθηκαν τα Πρωταθλήματα, ούτε και υπάρχει πρόβλεψη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έτσι για να μιλήσουμε για τα οικονομικά των ομάδων…

Επίσης, φρόνιμο θα ήταν να πάμε σε μια ομαλή δημοκρατική διαδικασία και όχι με προεκλογικές φανφάρες, παραμύθια και νοοτροπίες άλλων εποχών, δανειζόμενες από πολιτικά κόμματα, που η παράταξη Κορδολέμη έχει κακή εμπειρία από αυτές…

Τέλος, μπροστά στην επερχόμενη ήττα η απερχόμενη παράνομη διοίκηση Κοροδλέμη, προσπαθεί να περισώσει ότι δεν σώζεται…

Απελπισία: φόβος χωρίς ελπίδα (Καρτέσιος, Γάλλος Φιλόσοφος)».

Η απάντηση ήρθε χτες από το γραφείο Τύπου της Ένωσης. Αυτή αναφέρει: «Τα όσα εκθέτει ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ε.Π.Σ.Φ. κύριος Κων/νος Σακελλάρης στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε στις 23-06-2021 καταδεικνύουν τον πανικό του για τη διαισθανόμενη από τον ίδιο και όσον ούπω επερχόμενη εκλογική του ήττα, η οποία δεν θα είναι άλλο τι, παρά αποτέλεσμα της αμετροέπειάς του, του υπερφίαλου εγωκεντρισμού του, των γνωστών πλέον σε όλα τα μέλη της Ε.Π.Σ.Φ. παράνομων πρακτικών και μεθοδεύσεών του και της διάθεσής του να μετατρέψει την Ε.Π.Σ.Φ. σε «τσιφλίκι» του, πράγμα που αποδεδειγμένα έπραξε κατά τη διάρκεια της παρελθούσης θητείας του ως Προέδρου της Ενώσεως και το οποίο ενοχλείται που εμείς δεν πράξαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μας και ούτε ασφαλώς θα πράτταμε ποτέ, θέτοντας πάνω από όλα το καλώς νοούμενο συμφέρον των ποδοσφαιρικών σωματείων – μελών μας.

Αφού λοιπόν θυμίσουμε στον κύριο Σακελλάρη ότι για τη νομιμότητα της παρούσης Διοικήσεως της Ε.Π.Σ.Φ. έχει αποφανθεί αμετακλήτως το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο. με την υπ’αριθ. 20/2020 απόφασή του. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά του με την φιλική συμβουλή «κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Η παράταξη Σακελλάρη επανήλθε σήμερα με νέα, μακροσκελή ανακοίνωση, την οποία παραθέτουμε κι αυτή αυτούσια: «Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται» και στην περίπτωση των… λεβεντόπαιδων της παράταξης Κορδολέμη, ταιριάζει γάντι!!

Συγκεκριμένα, η παράταξη Κορδολέμη  που συνεχίζει παράνομα να λειτουργεί ως διοίκηση, ενώ τελεί ως υπηρεσιακή-προσωρινή λόγω των εκλογών στις 28/6, διοικεί και αποφασίζει κατά το δοκούν με παλαιοκομματική τακτική Μαυρογιαλούρου!!

Εξέδωσε ανακοίνωση, στέλνοντάς τη πάλι από το e-mail της ΕΠΣ Φθιώτιδας(ΠΑΡΑΝΟΜΑ) και βάλλει κατά του Υποψήφιου Προέδρου μας, Κώστα Σακελλάρη, παραθέτοντας ένα σωρό αναλήθειες.

Για την ταμπακιέρα της πρώτης ανακοίνωσής μας ούτε λόγος και μένουν αναπάντητα τα ερωτήματά μας, ενώ θα προσθέσουμε κι άλλα ως απάντηση των συκοφαντιών.

Ποιος δημιούργησε Πρωταθλήματα 6 ηλικιακών Κατηγοριών στα Τμήματα Υποδομής

Ποιος από 900 δελτία που παρέλαβε, τα έφτασε στα 1500 στην Ένωση

Ποιος δημιούργησε Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου, Γιορτές για το Χαμόγελο του Παιδιού, Grassroots, Σχολές Προπονητών και έδωσε προπονητές και ποδοσφαιριστές στις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Νέων

Ποιος δημιούργησε Πρωταθλήματα με ισονομία και ισότητα και άξιους Πρωταθλητές

Ποιος δεν πήγε ποτέ Παρατηρητής σε αγώνες Εθνικών Κατηγοριών

Ποιος πραγματοποιούσε οικονομικούς ισολογισμούς-απολογισμούς και τους παρουσίαζε σε power point (άγνωστη λέξη για εσάς)

Επί ποιου προέδρου δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ επεισόδια σε γήπεδο

Ποιος ήταν παρόν στα Τοπικά Πρωταθλήματα πληρώνοντας εισιτήριο στις ομάδες

Ποιος έχει 35 χρόνια υπηρεσίας του Ποδοσφαίρου και δεν έπεσε ουρανοκατέβατος

Φυσικά ο Κώστας Σακελλάρης, έχοντας πολύ μεγάλη βοήθεια από τους συνεργάτες του και τον στήριξε το υγιές κομμάτι του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου, όπου η πόρτα του ήταν πάντα ανοικτή για όλους.

Εσείς απουσιάζατε, εσείς δεν συμμετείχατε και εσείς καπηλευτήκατε τα όσα δημιούργησε ο Κώστας Σακελλάρης.

Αλλά στην παράταξη Κορδολέμη, μόνοι σας εφευρίσκετε αντίπαλο και τον χτυπάτε.

Έχετε καταφέρει να λέτε στον εαυτό σας για τη Μαύρη Νύχτα του Φθιωτικού Ποδοσφαίρου, BRAVOI-ssimo, γι αυτούς που φέρατε και τους φιλοξενήσατε κάνοντας την ΕΠΣ ξενοδοχείο, αυτό καταφέρατε…

Είστε παρατηρητές του ποδοσφαίρου, δεν σας είδαμε ποτέ ενεργούς σε ομάδες και σε γήπεδα, μόνο σε… νερατζιές.

Πα-ρα-τη-ρη-τές, που τιμωρούνται από την ΕΠΟ, αφού σε παιχνίδι που γίνονταν χαλασμός, ο διαιτητής και η αστυνομία συνέταξαν εκθέσεις φωτιά και το πρώτο βιολί της παράταξης Κορδολέμη, δεν είδε τίποτα, δεν αντιλήφθηκε τίποτα και δεν έγραψε τίποτα, ο… κύριος Τίποτα!!

Και ο… κύριος Τίποτα εξακολουθούσε να πηγαίνει ως παρατηρητής με όνομα άλλου…

Χώρια ο μεγάλος υπερπαρατηρητής “δεν βγαίνω από το αμάξι μου” όταν σε επεισοδιακό παιχνίδι άκουγε ραδιόφωνο στο αυτοκίνητό του….

ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ…

Μια άλλη επιτυχία σας είναι οι Επιτροπές που συστήσατε και ανακοινώσατε μεταμεσονύκτια…

Βαφτίσατε ποδοσφαιροπαράγοντες όσους συναντούσατε στις νερατζιές.

Το ίδιο κάνατε και στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου σας, πολλά τα άτομα και μεγάλη η προσφορά τους στο Τοπικό Ποδόσφαιρο…

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το επιστέγασμα των επιτυχιών σας ως ανύπαρκτη διοίκηση Κορδολέμη, ήταν να ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ να ΜΗΝ πάρουν οι ομάδες Αθλητική Αναγνώριση και να ΜΗΝ μπουν στο Αθλητικό Μητρώο στη ΓΓΑ. Κορυφαίο επίτευγμα, ούτε τις μισές δεν βάλατε, ούτε τις “δικές σας”.

Αντί να έχετε έναν άνθρωπο να ε3νημερώνει και να ετοιμάζει τους φάκελους των ομάδων στην Ένωση (το Σωματείο των Σωματείων που είναι υποχρεωμένο για κάτι τέτοιο), απείχατε επιδεικτικά λόγω άγνοιας, σας έφαγαν οι… νεραντζιές.

Για πείτε μας, πόσοι φάκελοι γύρισαν πίσω από την ΓΓΑ ως ελλιπείς και έμειναν οι ομάδες χωρίς Αναγνώριση και χρήματα.

Πήγατε να παίξετε ένα παιχνίδι που δεν το ξέρετε καθόλου, αφού δεν το ‘χετε παίξει ποτέ.

Και το παιχνίδι σας ξέφυγε, με μια κίνηση εντυπωσιασμού και καλά, βγάλατε Δελτίο Τύπου που προαναγγέλετε την κατάπτωση υποψηφιότητας ενός καθόλα νόμιμου υποψηφίου της παράταξής μας «ΠΑΣ Φθιώτιδας».

“Χτυπήσατε” έναν άνθρωπο και δείξατε το ποιόν σας, “χτυπήσατε” τον νομικό που κράτησε ζωντανό την πρώτη ομάδα της πόλη και του νομού, τον ΑΣ Λαμία. Στα Πέτρινα χρόνια 2008-2012, που παρείχε αμισθί τις υπηρεσίες του και επιμελήθηκε την συγχώνευση του ΑΣ Λαμία με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου για την δημιουργία του ΠΑΣ Λαμία, γιατί υπεραγαπούσε την ομάδα του τόπου του.

Έναν ΠΑΣ Λαμία που όλοι καμαρώνουμε σήμερα. Τότε εσείς απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ, όχι ότι τώρα υπάρχετε δηλαδή…

Το όλο θέμα γυρνάει boomerang (άλλη άγνωστη λέξη να την googleάρετε), όπου εδώ τα στοιχεία σας διαψεύδουν και η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη απέναντι σε πλαστογραφίες και ψευδής μαρτυρίες που επικαλείστε.

Από την άλλη, για τις ενστάσεις που έγιναν από πλευράς μας κατά των δικών τους υποψηφίων που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία, ποιείτε τη νήσσαν.

Πέντε(5) ημέρες πριν τις εκλογές, η παράταξη Κορδολέμη βλέπει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, προβαίνει σε μεθόδους που γυρνάνε το Τοπικό Ποδόσφαιρο χρόνια πίσω.

Με τη θερμοκρασία στους 42 βαθμούς, να βγάλετε κι ένα Δελτίο Τύπου και να ενημερώσετε τον κόσμο, ποιοι είστε, τι κάνετε και πως λέγεστε, μην φτάσει το Σαββατοκύριακο και φύγουν όλοι σε παραλίες και βουνά, γιατί τη Δευτέρα θα φύγετε εσείς!!

Υ.Γ. Οι μέντορες του Κορδολέμη που του γράφουν τις ανακοινώσεις, ας τον μυήσουν στο internet και στα social media, όπως facebook και instagram. Και το e-mail, γιατί ο άνθρωπος έχει μείνει στο fax εν έτη 2021…»

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Ο Αλεξάντερ Πέιν στην έναρξη του 2ου Evia Film Project

Ο σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν, κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ, θα βρεθεί στο 2o Evia Film Project (20-24 Ιουνίου 2023), την πράσινη δράση που διοργανώνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,...

Ανοίγει ξανά την Πέμπτη η Διώρυγα της Κορίνθου

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Μανώλης Γλέζος: 82 χρόνια πριν κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη

Η υποστολή της σβάστικας από την Ακρόπολη αποτέλεσε ουσιαστικά την πρώτη αντιστασιακή πράξη στην κατεχόμενη Αθήνα, μία ενέργεια με συμβολικό χαρακτήρα, αλλά τεράστια απήχηση...

Κάτω από τον υπέροχο ήλιο της Σίφνου

Όταν θα πάρεις την απόφαση να επισκεφτείς τη Σίφνο, πρέπει πρώτα να καταλάβεις ότι δεν είναι ένα ακόμη νησί διακοπών. Είναι μια εμπειρία που...

Εκλογές 25ης Ιουνίου: Νέες διευκρινίσεις για τους ετεροδημότες

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr