Σκιάθος: Αεροπλάνο σηκώνει στον αέρα τουρίστες στο αεροδρόμιο

Είναι επικίνδυνο αλλά ορισμένοι συνεχίζουν να ρισκάρουν στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Μαζεύονται στο πίσω μέρος για να καταγράψουν προσγειώσεις και απογειώσεις αεροπλάνων.

Η Σκιάθος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο με αφορμή ένα νέα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Με αεροπλάνο να απογειώνεται και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί να «εκτοξεύεται» προς τη θάλασσα.

Υπάρχουν αρκετές σημάνσεις που προειδοποιούν τον κόσμο να μην βρίσκεται κοντά επειδή υπάρχει κίνδυνος, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκεντρώνονται καθημερινά στην παραλία που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αεροδρόμιο του νησιού για να δουν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται ή να αποδειώνεται δίπλα τους και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Όπως φαίνεται σε νέο βίντεο που ανέβασε ένας Βρετανός στο Twitter, την περασμένη εβδομάδα η κατάσταση στο αεροδρόμιο της Σκιάθου παραμένει η ίδια.

«Ένα μικρό δείγμα για το απόλυτο χάος που επικρατεί όταν οι άνθρωποι υποτιμούν τη δύναμη των κινητήρων των αεροσκαφών», γράφει σε ανάρτησή του, στην οποία φαίνεται πως κάποιοι έχουν πέσει κάτω.

Σημειώνεται πως δεν είναι λίγα τα ατυχήματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου καθώς η δύναμη των κινητήρων μπορεί εύκολα να παρασύρει ανθρώπους.

Τόσο η δημοτική Αρχή, όσο και η διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, κατά καιρούς έχουν προχωρήσει στην τοποθέτηση πολλών προειδοποιητικών πινακίδων στην περιοχή. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που εξακολουθούν να μην είναι προσεκτικοί και να το βλέπουν ως… διασκέδαση.

Τα βίντεο από αυτές τις στιγμές… «διασκέδασης» στο νησί πρωταγωνιστούν συχνά-πυκνά όχι μόνο στα εγχώρια ΜΜΕ, αλλά και στα βρετανικά. Χαρακτηριστικό είναι αυτό που κυκλοφόρησε από την Mirror και την Daily Mail.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

«Απογείωση» του τουρισμού για το 2024 – Τι αγοράζουν οι επισκέπτες που έρχονται στην Ελλάδα

Tα στοιχεία για τον ελληνικό τουρισμό το 2024 είναι ιδιαίτερα θετικά. Οι προκρατήσεις δείχνουν ότι προμηνύεται ένα πολύ «θερμό» καλοκαίρι, με τους εμπόρους να προετοιμάζονται για να...

Εφορία: Πώς μπορούν οι επαγγελματίες να αμφισβητήσουν το τεκμαρτό εισόδημα

Ψηφιακά θα γίνεται η αμφισβήτηση του ελάχιστου τεκμαρτού εισοδήματος από επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως προβλέπεται σε απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή, (Α.1055/2024). Η απόφαση προβλέπει μεταξύ άλλων:  την προθεσμία...

ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Αναρτήθηκαν σήμερα, Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στον ιστότοπο της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων που υπέβαλαν αίτηση για την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση...

Νωρίτερα οι συντάξεις Μαΐου – Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμών ανά Ταμείο

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαΐου 2024 έχει γνωστοποιήσει ο e-ΕΦΚΑ. Οι συνταξιούχοι θα πάνε νωρίτερα στο ταμείο, λόγω της εορταστικής περιόδου του Πάσχα. Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΑΘΕ από αύριο

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr