
Στο “μηδέν” έμειναν τα Χανιά και ο Λεβαδειακός στην Κρήτη. Οι Βοιωτοί δυσκολεύτηκαν αρκετά στο πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, μπήκαν στο δεύτερο αποφασισμένοι να πιέσουν ώστε να βάλουν το γκολ της νίκης, κάτι που απέτυχαν να κάνουν, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες.
Η ομάδα της Λιβαδειάς έπειτα από αυτό το στραβοπάτημα έμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, ο οποίος ισοπέδωσε την Δόξα Δράμας, σκοράροντας μισή ντουζίνα γκολ.
Αυτή η “λευκή” ισοπαλία αποτελεί την πρώτη “γκέλα” της ομάδας του Λεβαδειακού με τον Τζουζέπε Σανίνο στον πάγκο της, καθώς έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες με τον Ιταλό προπονητή στο τιμόνι, που τον είχαν φέρει μόνο δεύτερο, ήρθε το πρώτο στραβοπάτημα ρίχνοντας τον στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Μόνος δεύτερος ο Διαγόρας Ρόδου έπειτα από πολύ μεγάλο διπλό στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με σκορ 0-1, κλείνοντας την αυλαία της 13ης αγωνιστικής.
Η Βαθμολογία σε 13 αγώνες
1. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 28
2. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 26
3. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 24
4. ΙΩΝΙΚΟΣ 22
5. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 18
6. ΞΑΝΘΗ 17
7. ΤΡΙΚΑΛΑ 15
8. ΧΑΝΙΑ 15
9. ΔΟΞΑ ΔΡ. 11
10. ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 11
11. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 7
12. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 7
*Η Δόξα Δράμας έχει 2 αγώνες λιγότερους
* Ο Απόλλων Λάρισας και η Ξάνθη έχουν από ένα αγώνα λιγότερο
H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η)
Σάββατο 13/3
Χανιά – ΑΕ Καραϊσκάκης (14.45)
Λεβαδειακός – Εργοτέλης (14.45)
Διαγόρας – Απόλλων Λάρισας (14.45)
Τρίκαλα – Ιωνικός (14.45)
Κυριακή 14/3
ΟΦ Ιεράπετρας – Παναχαϊκή (14.45)
Δόξα Δράμας – Ξάνθη (14.45)
Πηγή: stereanews.gr