Τέμπη: «Πιστεύουμε σε ένα θαύμα»

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 22χρονος φοιτητής, ο οποίος ήταν ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας που ενεπλάκη στο φονικό δυστύχημα στις 28 Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Η κατάστασή του δυστυχώς δεν έχει βελτιωθεί, με την οικογένεια του νεαρού να ελπίζει σε ένα θαύμα για να σωθεί το παλικάρι τους.

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η γιαγιά του 22χρονου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η οικογένεια έχει στείλει τις εξετάσεις του παιδιού σε νοσοκομείο της Βοστώνης, από όπου αρχικά τους είπαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες, ενώ στη συνέχεια ανέφεραν ότι φαίνεται κάτι ελάχιστα καλύτερο, ενώ συνεχίζει να κάνει εξετάσεις, τις οποίες θα στείλουν και σε άλλο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

«Είναι πολύ βαριά το παιδί μας», λέει η γιαγιά του νεαρού Βολιώτη, «το παιδάκι είναι ένα αγνό παιδάκι, μια οικογένεια πολύ δεμένη. Ήταν αριστούχος στο μουσικό σχολείο και μάθαινε και τα φτωχά παιδάκια μουσική, έχει όλα τα μουσικά όργανα στο σπίτι. Ήταν αγγελούδι, πολύ γελαστό, πολύ ζεστό. Πιστεύουμε πολύ, όλη η οικογένεια, μας είπαν ότι είναι πολύ βαριά και να είμαστε έτοιμοι για όλα. Πιστεύουμε σε ένα θαύμα».

Με την ελπίδα να ξαναχαμογελάσει ο νεαρός φοιτητής που όταν έγινε η σύγκρουση εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο γλιτώνοντας έτσι την έκρηξη και την φωτιά που ακολούθησε, η οικογένειά του κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να προσευχηθεί για να γίνει καλά το αγόρι της.

Την ίδια στιγμή στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου και η θεία του νεαρού Γεράσιμου Ιάσονα Γεωργιάδη, η οποία ανέφερε ότι η κατάσταση του ανιψιού της είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Στο νοσοκομείο τον επισκέπτονται μόνο οι γονείς του, καθώς οι γιατροί φοβούνται τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, ενώ η ίδια, ανέφερε ότι περνάει πολλές ώρες έξω από το νοσοκομείο. Όλοι αντλούν δύναμη από τον Θεό αλλά και από τους φίλους του νεαρού που όλες αυτές τις ημέρες τους συμπαραστέκονται.

Όπως τόνισε λαμβάνουν συγκινητικά μηνύματα από φοιτητές, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γεράσιμος ήταν με την μητέρα του, η οποία τον αποχαιρέτησε στον Βόλο και με τον πατέρα του ο οποίος τον έβαλε στο τρένο.

Σχετικά με το πώς έμαθαν για το δυστύχημα αναφέρει, ότι στη 1.00 τα ξημερώματα και ενώ είχε γίνει το δυστύχημα, η μητέρα του του είχε στείλει μήνυμα «πάρε με» για να της πει ότι έφτασε, αλλά η απάντηση δεν ήρθε και τότε ξεκίνησε η ανησυχία ότι κάτι έγινε.

Στη συνέχεια περιγράφει τις συγκλονιστικές στιγμές που πέρασαν μέχρι να βρουν τον Γεράσιμο στο νοσοκομείο της Λάρισας.

«Μας είπαν οι γιατροί ότι αν καθυστερούσαν έστω και ένα τέταρτο, 20 λεπτά, δεν θα υπήρχε ούτε αυτός, ίχνος ζωής».(ΠΗΓΗ)

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Χρήστος Σταϊκούρας: Δέκα πρωτοβουλίες που καθιστούν την Ελλάδα «παίκτη» θετικής μνημόνευσης

Τις δέκα δέσμες πολιτικών πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατά τους πρώτους τρεις μήνες της διακυβέρνησης παρουσίασε ο Υπουργός Υποδομών...

Οι 5G ευκαιρίες και προκλήσεις για την Ελλάδα στο 5G Conference Southeastern Europe 2023

Με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, παρουσιάσεις case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και συζητήσεις για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που φέρνουν τα δίκτυα...

«Φωτογραφικές Συναντήσεις» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Έτοιμα τα νέα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε Καναπίτσα, Κάνηθο και Ν. Αρτάκη

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

ΤΑΙΠΕΔ: Oικονομική προσφορά για αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη»

Μία οικονομική προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου «Ιαματική Πηγή & Κάμπινγκ Κονιαβίτη», η οποία υποβλήθηκε από την εταιρεία INMO PARCK INVEST ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ...