Το 1ο Κύπελο Ελλάδας Αεροβικής Γυμναστικής στη Λιβαδειά

Την Κυριακή 20 Μαΐου το Κλειστό Γυμναστήριο της Λιβαδειάς, κατακλύστηκε από την παρουσία 250 αθλητριών και αθλητών από όλους τους συλλόγους της Ελλάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε το πρώτο Κύπελλο Ελλάδος Αεροβικής Γυμναστικής που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, με τον Δήμο Λιβαδειάς και τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς.

Ο αγώνας διεξήχθη με απόλυτη οργανωτική επιτυχία και οι γονείς, συνοδοί και θεατές, οι οποίοι γέμισαν την εξέδρα του γυμναστηρίου, χειροκρότησαν τις προσπάθειες όλων των αθλητών.

Οι αθλήτριες του Ομίλου που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους

Η Μαγδαληνή Μπάρλου κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 19.350 βαθμούς, στο ατομικό νεανίδων, και χειροκροτήθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Η Χαρά Πετρίδου κατέκτησε την 3η θέση στο ατομικό παγκορασίδων.

Στις κατηγορίες ατομικό παγκορασίδων αγωνίστηκαν, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις, η Ασημίνα Περγαντά και η Χαρά Γκουράρου και στο ατομικό κορασίδων η Άρτεμις Μπολοβίνη.

Στο τρίο κορασίδων αγωνίστηκαν: Ντίσα Γαβριέλλα-Νάσια, Πούλου Γλαύκη και Σανιδά Ανθία.

Στην πεντάδα κορασίδων αγωνίστηκαν: Βαλασκοπούλου Παναγιώτα, Παπανικολάου Ευσταθία, Οικονόμου Ευφροσύνη-Ιωάννα, Καλιαντάση Ηλιάνα και Πετρίδου Υακίνθη.

Η ομάδα 1 στο aerocompo κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο με τις αθλήτριες: Σανιδά Κωνσταντίνα, Σγουρδάκη Αικατερίνα Χαρίκλεια, Ντέμου Δέσποινα, Σανιδά Ευγενία, Δαφνή Νεφέλη, Μόσχου Ιωάννα, Παπαναστασίου Ευαγγελία, Βάγγου Σπυριδούλα.

Η ομάδα 2 στο aerocompo κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με τις αθλήτριες: Καράντζαλη Ολυμπία, Παπαιωάννου Μαρία, Κιούση Ιωάννα, Μωραΐτη Παρασκευή, Ανάγνου Παρασκευή, Μπασούλου Ευαγγελία, Καραμπέτσου Αθανασία, Νταλιάνη Ευαγγελία, Σαουλίδη Ζωή, Σαουλίδη Ελένη και Βάγγου Μαρία Λουκία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπερειφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Περγαντάς και οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Αποστόλου και Μάριος Σάκκος.

Το Δ.Σ. του Ομίλου συγχαίρει τις αθλήτριες και τους αθλητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, την προπονήτρια  του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής Γυμναστικής του Ομίλου Λουκία Τσάπρα, τον τεχνικό σύμβουλο και Ομοσπονδιακό Προπονητή Δημήτρη Πολύζο.

Επίσης, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Γιάννη Ταγκαλέγκα για τη σημαντική βοήθεια, τους υπαλλήλους του Αυτοτελούς Γραφείου Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου, τους γιατρούς του αγώνα Γιάννη Περγαντά και Μαρία Περγαντά για τις πολύτιμες υπηρεσίες, τους γονείς των αθλητριών-των και τους εθελοντές του Ομίλου, οι οποίοι βοήθησαν όπου χρειάστηκε.

Ακόμη, ευχαριστίες στον Δημήτρη Καραμάνη με την Κηποτεχνική για τον υπέροχο στολισμό και στο κατάστημα Παπανικολάου.

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Βόλος: Μουσείο για την ιστορία του Τύπου

Την ιστορική διαδρομή που ακολούθησε ο Τύπος της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας γενικότερα, από τα χρόνια της Απελευθέρωσης από τον Οθωμανικό ζυγό μέχρι...

«Διάκεια» 2023 – Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας οι διήμεροι αγώνες των προαγωνιστικών κατηγοριών

Μια μεγάλη κολυμβητική διοργάνωση αφιερωμένη στον Εθνομάρτυρα Αθανάσιο Διάκο διεξάγεται στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λαμίας με την επωνυμία «Διάκεια» 2023, συγκεντρώνοντας 200 και πλέον συμμετοχές...

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: 6 στη σκηνή

Ο Ηλίας Φουντούλης, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Χαριζάνης,ο Θάνος Αυγερινός, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, -ζηλεύοντας όλους αυτούς τους έντεχνους μουσικούς που περιοδεύουν στην Ελλάδα, μεθάνε, φλερτάρουν και ζουν...

Παναγιά της Φοινικιάς: Το μαγευτικό τοπίο που αγάπησε ο Λόρδος Βύρωνας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Α. Τσίπρας από Χαλκίδα: Δεν το βάζουμε κάτω

Την αισιοδοξία του ότι είναι εφικτό να ανατραπεί ο συσχετισμός που προέκυψε από την κάλπη της 21ης Μαΐου, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης...