Το Twitter αποθεώνει Τεντόγλου και τον ευχαριστεί για την χαρά μέσα στην λύπη

Ιστορία έγραψε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού στέφθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωταθλητής.

Ο 24χρονος άλτης πήδηξε με το πρώτο άλμα στα 8,30 μέτρα και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας το όγδοο μετάλλιό του σε μεγάλη διοργάνωση.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι αγωνίστηκε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, λόγω του δυστυχήματος των Τεμπών και εν μέσω εθνικής τραγωδίας έκανε ξανά περήφανους όλους τους Έλληνες.

Στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου δάκρυσε, ενώ νωρίτερα, σεβόμενος τους 57 ανθρώπους που έφυγαν άδικα, απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις, τους πανηγυρισμούς και ευχαρίστησε τους Έλληνες που βρέθηκαν στην κερκίδα για να τον στηρίξουν.

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Ντρέπομαι να πω κάτι, αλήθεια. Το καλύτερο είναι αυτό που είπε ο Νυφαντόπουλος, ότι εμείς εδώ και αγωνιζόμαστε, αλλά κανείς δεν μπορεί κάτι για να απαλύνει τον πόνο αυτών των ανθρώπων. Δεν ξέρω πού να αφιερώσω την νίκη», είπε, μεταξύ άλλων ο Μίλτος Τεντόγλου.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ όλους τους Έλληνες που βρέθηκαν στο στάδιο και δημιούργησαν φανταστική κερκίδα, όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους τους αθλητές. Το εκτιμώ πολύ».

Όπως συμβαίνει σε κάθε του αγώνα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης έγινε trend στο Twitter, με τους χρήστες να τον αποθεώνουν για το ήθος και τον χαρακτήρα του. Επίσης, τον ευχαρίστησαν για τις στιγμές χαράς που προσέφερε στη χώρα σε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

«Είναι τόσο cool, τόσο ταπεινός», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τόνισε ότι «Δεν είναι αθλητής… είναι ιδέα! Είναι παράδειγμα από αυτά που θα έπρεπε να διδάσκονται στα σχολεία». «Χρυσός για τον χαρακτήρα του πάνω απ’ όλα», σημείωσε ένας τρίτος.

ΠΗΓΗ: In.gr

Πηγή: stereanews.gr

Αργότερο

Εντυπωσίασε το περίπτερο των εταιριών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στη foodexpo2023

Με κοινό περίπτερο που δημιουργήθηκε από 17 εταιρίες-Μέλη, συνολικής έκτασης 610 τ.μ., ενιαία σηματοδότηση και με χρώμα το χαρακτηριστικό μπλε της Πρωτοβουλίας, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ  ΜΑΣ είχε...

Συνεχίζονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους Α/Κ Τατοΐου και Πύρνας

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Lemon: Η παράσταση – εμπειρία επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το πολυταξιδεμένο Lemon, η θεατρική παράσταση – εμπειρία που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14.000 θεατές, γιορτάζει πέντε χρόνια ταξιδιών σε όλη την Ελλάδα! Μετά...

Καταργήθηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα ΜΜΜ

Η ενημέρωση που προσφέρουμε είναι προβολής και ενημέρωσης θεμάτων κοινωνικού, οικονομικού, πολιτιστικού, αθλητικού, εκπαιδευτικού, τουριστικού και πολιτικού περιεχομένου περισσότερα.Πηγή: stereanews.gr

Ένα ταξίδι στον χρόνο πριν… 2,5 χιλιάδες χρόνια είναι πλέον εφικτό!

Κι αν τώρα σας έλεγα ότι το πιο μακρινό ταξίδι που μπορείτε να κάνετε είναι… στην Αθήνα του 415 προ Χριστού(!) και η αφετηρία...