Συνελήφθη ένας 65χρονος γυμνασιάρχης στη Δυτική Αχαΐα με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης μαθήτριας, κατόπιν μήνυσης που υπέβαλαν οι γονείς της. Η καταγγελία έφτασε στις αρχές μετά από τη δήλωση του πατέρα ότι κατά τη διάρκεια μαθημάτων στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου, ο γυμνασιάρχης προέβη σε ακατάλληλες χειρονομίες και εκφράσεις προς τη 14χρονη.

Η ανήλικη κοπέλα, επιστρέφοντας σπίτι, ενημέρωσε τους γονείς της, οι οποίοι αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας. Ζήτησαν μάλιστα την ποινική δίωξη του εκπαιδευτικού, υποβάλλοντας μήνυση εναντίον του.

Ο γυμνασιάρχης εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία στα πλαίσια της διαδικασίας του αυτοφώρου. Ακολούθως, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πατρών, όπου ορίστηκε τακτική δικάσιμος, και αφέθηκε ελεύθερος μετά την προσαγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 65χρονος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει ότι πρόκειται για παρεξήγηση. Αξιοσημείωτο είναι ότι τελευταία έκθεση δείχνει αύξηση των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος ανηλίκων.

Πηγή: tovima.gr