Μια 14χρονη κοπέλα στη Γλυφάδα υπήρξε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τουλάχιστον τριάντα συνομήλικους της. Η κοπέλα δέχτηκε τόσα χτυπήματα που τελικά λιποθύμησε, όμως οι επιτιθέμενοι δεν σταμάτησαν και συνέχισαν να την χτυπούν, προσπαθώντας μάλιστα να την ταπεινώσουν βγάζοντας της τα ρούχα. Σε βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, καταγράφεται η ομάδα των νεαρών να πλησιάζει τη 14χρονη, που βρισκόταν με φίλες της κοντά σε εμπορικά καταστήματα, και η ξαφνική επίθεση που δέχτηκε.

Δυστυχώς, παρόλο που υπήρχε παρουσία άλλων ανηλίκων στην περιοχή, κανείς δεν παρενέβη για να βοηθήσει. Οι περιγραφές μιας φίλης της διηγούνται πώς την πλησίασαν, την πήγαν σε ένα στενό και την χτύπησαν από πίσω. Το γεγονός ότι οι περισσότεροι από αυτούς παρακολουθούσαν απαθείς είναι ανησυχητικό.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την κοπέλα διαπίστωσε σοβαρά χτυπήματα σε όλο το σώμα της. «Δεν υπήρχε σημείο που να μην είχαν χτυπήσει το κορίτσι», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, εκφράζοντας την έκπληξή του για την ένταση της επίθεσης. Συμφωνα με τον ίδιο, η βίαιη επίθεση φέρεται να προήλθε από τη ζήλια δύο κοριτσιών, που είχαν παρακινηθεί μέσω διαδικτυακού καλέσματος για να συμμετάσχουν στον ξυλοδαρμό της 14χρονης.

Αυτή η επίθεση δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, καθώς φαίνεται ότι έχουν προηγηθεί άλλες επιθέσεις και εκφοβισμοί από τα συγκεκριμένα κορίτσια από τον Μάιο. Η 14χρονη, η οποία είναι αριστούχος μαθήτρια, είχε βρεθεί στη Γλυφάδα χωρίς να προκαλεί κανέναν. Η αστυνομία εξετάζει τα γεγονότα, και οι γονείς της κοπέλας είναι αποφασισμένοι να αναζητήσουν τη δικαιοσύνη για την επίθεση που δέχτηκε το παιδί τους.

Πηγή: tovima.gr