«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, δήλωσε στο Mega ότι η διαγραφή του βουλευτή Μάριου Σαλμά από τη Νέα Δημοκρατία δεν σχετίζεται με την ερώτηση που είχε κατατεθεί στη Βουλή, ούτε με την ελεύθερη έκφραση απόψεων. Αντίθετα, υποστήριξε ότι η απομάκρυνση αυτή προήλθε από την αναπαραγωγή διαφόρων συκοφαντιών στα μέσα ενημέρωσης.

Από την πλευρά του, ο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με ειρωνεία την τοποθέτηση του Μαρινάκη, επισημαίνοντας ότι αναμένουν τον Πρωθυπουργό να συνεχίσει την εκκαθάριση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τουλάχιστον για όσους διαδίδουν ψεύδη και συκοφαντίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, όπως το σκάνδαλο των υποκλοπών, το σιδηροδρομικό έγκλημα, και τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων των εκλογέων.

Τέλος, προειδοποίησαν ότι αν δεν γίνει κάποια ενέργεια από την πλευρά του Πρωθυπουργού και η αναφορά περί συκοφαντίας αποδειχθεί απλώς πρόφαση, τότε οι πολίτες θα εκλάβουν την ευαισθησία του ως κάτι που συμβαδίζει μόνο με την κριτική στους δημόσιους διαγωνισμούς και τη διανομή δισεκατομμυρίων στους λίγους και ισχυρούς.»

Πηγή: tovima.gr